2777
2789
عنوان

ب شوهر م بگم پسر عمو م پیام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 55 پست
بستگی داره آدم از چی خوشش میاد از چی بدش میاد . بعد هم رفتارا دوجورن یه وقت یه رفتاری فقط متوجه خود ...

چرا ب خودتون گرفتین؟من هم گفتم حضور مرد تو سایت جرم نیست من شوهر خودم رو خوشم نمیاد تو سایت باشه

بخوای بگی بزرگترین اشتباه و کردی اینکه یزمان شوهرت اونو ببینه امکانش کمه بعد هم بخواد بگه میگه فلان شب می‌رفت خانمت چراغش خاموش بودبوق زدم بی تفاوت رد شدخب بگه چیز بدی نیست اینکه پیام داده بگو آره ولی جوابشو ندادم 

در ثانی مگه مرداد همه چیز و به زنشون میگن؟

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی شوهرت اینقدر حساسه تو اینستا ی پیج داشته باش بدون اسمت ک از اینستا استفاده کنی ن فامیل رو دنبال ...

منم اسم دخترم گزاشتم همون اوایل پیام داد با کسی اشتباه‌ گرفته بود گفتم من نیستم من فلانیم

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
بخوای بگی بزرگترین اشتباه و کردی اینکه یزمان شوهرت اونو ببینه امکانش کمه بعد هم بخواد بگه میگه فلان ...

خیر همسر من همه کاری میکنه من نمی‌فهمم ببینم هم کلی میگه تو چطور زنی هستی اینقد. حساس نشو و فلان

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
خودمم واقعا چرا باید اینطور باشه دوستام سرکار هستن با هزار نفر ارتباط دارن

شوهر منم حساسه ن در حد شوهر تو اذیت نمیکنه دعوادنمیکنه سین جیم نمیکنه ولی میدونم خیلی ناراحت میشه ب نامحرم پیام بدم یا جواب بدم اینستا ی پیج فیک دارم ن دنبال کننده دارم ن دنبال شونده از اینستا استفاده میکنم خودمم راحت ترم 

شوهر منم سر کار اینا خوشش نمیاد برم من خودمم خوشم نمیاد اذیت نمیشم اون چیه بری سر کار رئیست زور بگه و ارباب رجوع یجوری بهت زور بگه و اعصابت بهم میریزه ازین بابت ناراحت نباش خودشون برن سر کار پول بیارن خونه 

چرا ب خودتون گرفتین؟من هم گفتم حضور مرد تو سایت جرم نیست من شوهر خودم رو خوشم نمیاد تو سایت باشه

به خودم نگرفتم بطور کلی گفتم . یه تاپیک دارم ازدواج اسارت نیست اگر دوست داشتی بخونش . قرار نیست با ازدواج کردن زن و شوهر همو محدود کنن . قرار نیست همیشه شما یه چیزی دوست داشته باشی و شوهرت هم همونو دوست داشته باشه . ممکنه به قول شما ، شما دوست نداشته باشی شوهرت بیاد سایت ولی اون دوست داشته باشه . زندگی اونم زندگی زناشویی باید درکنار احترام به خواسته ها و سلایق هم تا جایی که میشه احترام گذاشت 

چیزی نگید و به هیچ عنوان جوابش رو ندید که دردسر میشه

تشکر کردم گفتم متوجه‌ نشدم .اما وایسادم دیدم چراغ روشنه 😐 نمیدونم ماشین مشکل پیدا کرده بود آیکون جلو بندی ماشین ارور میداد .منم زیاد نیست رانندگی میکنم

شوهر منم حساسه ن در حد شوهر تو اذیت نمیکنه دعوادنمیکنه سین جیم نمیکنه ولی میدونم خیلی ناراحت میشه ب ...

خب کاری نداره ب بیرون رفتنم و اینا ولی ب اینکه کسی پیامم بده چرا

خب کاری نداره ب بیرون رفتنم و اینا ولی ب اینکه کسی پیامم بده چرا

مآل منم کاری بهم نداره فقط بقول تو وقت پیام دادن ناراحت میشه منم کلا ی مدلیم ک مردای فامیل خودشونم پیام نمیدن مثلا این مورد تو پیش بیاد وقتی حضوری ببیننم میگن بهم 😂 

مآل منم کاری بهم نداره فقط بقول تو وقت پیام دادن ناراحت میشه منم کلا ی مدلیم ک مردای فامیل خودشونم پ ...

منم شماره هیچکی ندارم