2777
2789
عنوان

خابگاه و وسواسی

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 48 پست
میدونم باور کردنش سخته اما جدن میشنوممامانم عینکیه بعصی موقع ها ک چشمش خشک میشه ی صدای میده برخورد د ...

عزیزدلم قطعا هم گوشات بسیار قوی و هم بسیار حساسی منم همینطور درمان میکنم 

یکی از هم اتاقیام هم سر سفره ملچ ملوچ میکرد یعنی ترم اول با کلی اعصاب خوردی گذشت. حالا یه چیز دیگه هم بود الان یادم اومد همون ترم اول باز یدونه هم اتاقی دیگه داشتم لب همه ی دخترا رو می‌بوسد میگفت میخام ببینم لب کدومتون لطیف تره! اینا که میگم مال سال 83 هستش الان که یادم اومد با خودم میگم نکنه همجنس گرا بوده باشه . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اذیت میشی و همه بهت میگن وسواس وسواس سعی کن کسی نفهمه وگرنه تا عمر داری میگه عه همون وسواسه رو میگی

فکر نکنم بشه مخفیش کرد از رفتارم احتمالا بفهمن

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

عزیزدلم قطعا هم گوشات بسیار قوی و هم بسیار حساسی منم همینطور درمان میکنم

اره خیلی حساسم

فقط نباید بزاری هم اتاقی هات مسئله حساسیتت رو بفهمن که متاسفانه بعضیا درک درستی ندارن

بد رفتاری میکنن یعنی با دونستن حساسیتم؟

اره خیلی حساسم

منم صداهای اطراف اذیتم می کنه و خیلی تمیزم میگم صدای دانه های تسبیح موقع ذکر گفتن صدای صلوات فرستادن زیر لب صدای برخورد قاشق چنگال به بشقاب 

یه سوال آیا خانواده با کاملا درست میکنن؟

کدوم دانشگاه میری

بعضی خوابکاها تمیزن بعضیا مهمولی

اینکه دوس نداری کسی بیاد رو تختت منم نمبرغتم رو تخت بقیه دوس نداشتم ممکنه هم اتاقیت خیلی راخت باشه بشینه رو تختت

میتونی اول با احترام بگی من این چیزازو بدم میاد

منم صداهای اطراف اذیتم می کنه و خیلی تمیزم میگم صدای دانه های تسبیح موقع ذکر گفتن صدای صلوات فرستادن ...

ذکر جوری ک پچ پچ باشه رو تحمل نداره اره زیر لب چیزی گفتن قشنگ دیونه ام میکنه کنترل خودمو از دست میدم 

سوالت در مورد خانواده رو نفهمیدم منطورتو

کدوم دانشگاه میریبعضی خوابکاها تمیزن بعضیا مهمولیاینکه دوس نداری کسی بیاد رو تختت منم نمبرغتم رو تخت ...

هنوز معلوم نی دانشگاه و شهری ک قراره برم

ذکر جوری ک پچ پچ باشه رو تحمل نداره اره زیر لب چیزی گفتن قشنگ دیونه ام میکنه کنترل خودمو از دست میدم ...

مسئله وسواس و حساس بودنت رو مادر و پدر مراعات حالت رو میکنن ؟

منم حساسم ولی بیشتر رو نجس بودن حساسم رو تختم اینا نه 

ولی وسواس نجسی هم خیلی اذیتم می‌کنه فکر کن چون دستگیره نجس شده نمیتونم به دستگیره دست بزنم 

ولی سعی کردم از هم اتاقی هام پنهون کنم 

دوستم به خوابگاه دیگه است اون پنهون نکرده بود کلی اذیت شد تا جایی که کلی مسخره اش کرده بودن