2777
2789
عنوان

خابگاه و وسواسی

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 48 پست
میخای به پتو بالشتت دست نزنن یا روشون نشینن تخت بالا بخواب وسایلتم جم کن یه سبد ببر ظرف و ظروفتو شست ...

خیلی ممنون منم همین فکرو میکردم وسایلتم رو جمع کنم یجا مثلا تو کیفم کسی بهش دست نزنه

تخت بالا اره اما من بدخوابم احتمالا افتادنم هست بعد از گرما هم بیزارم میگن تخت بالا گرمه و خفه

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

اتاقمو عوض کردم انقد کثیف بودن حالا رفتم یه اتاق دیگه خیلی بهترن فرض کن اتاق قبلبم ، لباساشونو رو زم ...

اینا رو من ببینم احتمالا سکته کنم

بعد الان یادم امد من چجوری قراره از دستشویی و حموم ک همه استفاده میکنن استفاده کنم وای

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات تعریف کنم. ما  یه هم اتاقی داشتیم ظرفا رو از نظر من خوب آبکشی نمی‌کرد. من دوست دارم موقع آبکشی کاملا با دست رو ظرف کشیده بشه ولی اون می‌گرفت زیر آب و کنار میذاشت. حالاهر وقت نوبت ظرف شستن من با اون میشد کلی حرص میخوردم و نمیتونستم بهش بگم 😁این یکی از مشکلاتم بود. سال اول هم با اونایی که هم اتاقیم بودن به مشکل خوردم بدون اجازه و اطلاع من هرروز لباسای منو میپوشیدن برا دانشگاه جوریکه تا بیدار میشدم هیچکدوم از لباسام نبود و مجبورمیشدم لباس اونارو بپوشم. ولی برا اونایه چیز خیلی عادی بود، 

ی اختلالبعضی صدا ها تا حد مرگ عذاب میده کسی ک ب میسوفونیا مبتلاس رومثل صدا نفس کشیدن صدای برخورد پلک ...

منم از صداهایی مثل انداختن دانه های تسبیح موقع ذکر گفتن یا صداهای مکرر و ریتمیک عصبی میشم اما صدای دو پلک که بهم میخوره هم متوجه میشیم ؟

سلام عزیزم قطعا اذیت میشی چون تو خوابگاه یکسری افراد مراعات نمیکنن مثلا سر جای شما روی تخت رو بالشت ...

کمی استرس گرفتم امیدوارم فقط هم اتاقی هام درکی داشته باشن 

خیلی ممنون منم همین فکرو میکردم وسایلتم رو جمع کنم یجا مثلا تو کیفم کسی بهش دست نزنهتخت بالا اره اما ...

کنار تختا میله داره اکثرا منم بد خوابم یه ترم تختم میله نداشت بازم نیفتاددم 

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

من از اول با خواهرم هم اتاق بودم و خب خواهرم دختر تمیزی هست خداییمثلا یه هم اتاقی تو مسواک خمیر دندو ...

سرویس بهداشتی و حموم رفتن اونجا ک بحثش خیلی عذابم میده 

سرویس عمومی خیلی سخته

برات تعریف کنم. ما یه هم اتاقی داشتیم ظرفا رو از نظر من خوب آبکشی نمی‌کرد. من دوست دارم موقع آبکشی ...

کسی ب لباسم دست بزنه احتمالا از کوره در برم

بعد میگن این دختر بی جنبه اس🤦🏻‍♀️

منم از صداهایی مثل انداختن دانه های تسبیح موقع ذکر گفتن یا صداهای مکرر و ریتمیک عصبی میشم اما صدای د ...

میدونم باور کردنش سخته اما جدن میشنوم

مامانم عینکیه بعصی موقع ها ک چشمش خشک میشه ی صدای میده برخورد دو پلکش چیز عجیبیه توضیحش مثلا ب کسی میگم میگن چجور میتونی بشنوی یا الکی میگی اما خوب متاسفانه میشنوگ

اگر درونگرایی با این چیزایی که تعریف کردی و درک میکنم منم همینجوریم سختت میشه کنار بیای باهاشونرشتت ...

اره درونگرام

هنوز منتظر جواب کنکورم رشته دبیرستانم تجربیه

منم وسواس دارم و واقعا سخت بود کاش می‌تونستی خونه بگیری من دو ترم خونه گرفتم

احتمال اینکه ترم اول خونه بگیرم خیلی کمه اما ترم های بعدی اگه بتونم خیلی خوب میشه

اذیت میشی و همه بهت میگن وسواس وسواس سعی کن کسی نفهمه وگرنه تا عمر داری میگه عه همون وسواسه رو میگی

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون