2777
2789

من هنوز به وبلاگ پایبندم و میخونم 😁

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمونم درست میکردیم یادش بخیر

یه وبلاگی بود صاحبش فاطمه بود فک کنم چله اینا میذاشتن

تو اون وبلاگ یه دختر شهرزاد نامی بود زندگی سختی داشت گاها یادم میفته 

لایک نفرمایید با تشکر

گسی دیگه به روز نمیکنه من زن رنگین کمانی رو میخوندم

چرا خیلیا به روز میکنن

من آشتی رو میخونم

آره خیلیا دیگه رفتن...یادش به خیر

هم و ازواجهم رو میشناسی؟

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

سال 88اینا چت فارسی هم بود

با یاهو مسنجر

چ دنیای بود همش دنبال شارژ 2تومنی بود و دختر نما چقد زیاد بود

ولی چت فارسی خیلی خوب بود😅

اونم با سیستم و اینترنت دیال اپ

یادمه اونموقع کار کردم گوشی نوکیا n70خریدم

چرا خیلیا به روز میکننمن آشتی رو میخونمآره خیلیا دیگه رفتن...یادش به خیرهم و ازواجهم رو میشناسی؟

ممکن بشناسم اما الان یادم نیست خیلیاشون 

مثلا یه خانم معلم اهوازی بود یه دختر هم داشت شوهرش بهش خیانت کرد و ازدواج کرد و رفت 

هم و ازواجهم خیلی معروفه

همون خانمی که زن دوم شد و شوهرش اسمش دارا بود

از زن اول هم خیلی میگفت

چند تا زن دومی میخوندم

این معروف ترینشون بود

الان سرچ کنی تو سایت هم راجع بهش تاپیک زدن