2777
2789

آنقدر به خودتون ننازید بابا مادراتون هم شما دختر بودین زاییدن یعنی آنقدر داشتن پسر باعث افتخاره مگه زمان قدیمه که میگفتن پسر بیارین برای کمک حالمون باشه تو کشاورزی 

وای مخصوصا پسره زمان زن گرفتنش بشه مادر پسره چنان بادی به غبغب میندازه که انگار میخواد چکار کنه به من احترام بزارین من پسر دارم میخوام دخترتون و بگیرم 

وای خفه شو خفه شو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا من پسر دارم تا حالا تفاوتی بین دختر و پسر ندیدم پسرمو خدا داده روی چشمم جاشه دختر هم اگه بود همین بود جای روش چشمم بود مگه فرقی دارن دختر و پسر هرچی خدا بده شکر

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه روزی دعا میکردم بچم پسر شه ولی الان روز و شب شکر میکنم به خاطر. وجود دخترم و میگم خدا اگه صلاح میدونید بعدیشو هم دختر کن یه دختر سالم و صالح فقط 

یادمه اون شبی که از خدا خواستم بچم پسر بشه همون شب به خاطر این دعا که به ناشکری نسبت به بچه یک تو دلم بود باعث یه لکه خونی ببینم و نابود بشم 

تا صبح گریه میکردم و میگفتم خدا فقط سالم باشه🥹

والا من دوتا پسر دارم تاحالا به کسی اینجوری صحبت نکردم تو اطرافیانم ندیدم کسی اینجوری بگه...

حالا یه نفر به شما همچین حرفی زده شما آنقدر زود جوش نیار

شايد به شوخی گفته

آلیس در سرزمین عجایب🥴خدا مهربونم پسرام در پناه خودت❤️

متاسفانه راسته دوستم یه دختر داره سالم ماه میمونه خودشم فشار خونیه و به شدت بد ویار زایمانش هم نگم براتون وحشتناک بود الان شوهر و خانواده شوهرش گذاشتنش تو منگنه باید پسر بیاری 😐

من پسر دارم روزی هزار بار میگه خوش به حالت