2777
2789
عنوان

لطفا مامانای که پسر دارین چ بزرگ چ کوچیک

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 28 پست

رفتار رو اعصابی دارند واقعا بعضی افراد😬 هنوز تو این زمان ازین فکرای عجیب میکنند یا از کلمه‌ی پسرزا بودن استفاده میکنند!

اما من خودم ترجیحم بچه پسر بود نه بخاطر اینکه جنسیتش برام فرق زیادی داشته باشه، بخاطر اینکه دختر بودن خیلی سخته

همسرم برعکس من عاشق دختر بود و هست. اصلا یه چیزی میگم یه چیزی میشنوید

متاسفانه راسته دوستم یه دختر داره سالم ماه میمونه خودشم فشار خونیه و به شدت بد ویار زایمانش هم نگم ب ...

اره بابا وقتی بچه نداری میگن آخی بچه دار نمیشه وقتی بچه دار میشی دختره میگن آخی بچشم بعد اینهمه سال دختر شد وا بگو عقب افتاده بچه بچست چ فرقی میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه راسته دوستم یه دختر داره سالم ماه میمونه خودشم فشار خونیه و به شدت بد ویار زایمانش هم نگم ب ...

خب منم میشناسم کسایی رو که انقدر داشتن پسر رو تحقیر میکنن و میگن دختر خوبه ،دلسوزه پسر بدردنمیخوره،پس دلیلی نمیشه بگیم همه پسر دوستن یا دختردوست

اره بابا وقتی بچه نداری میگن آخی بچه دار نمیشه وقتی بچه دار میشی دختره میگن آخی بچشم بعد اینهمه سال ...

الان به منم که ۲ تا پسر دارم میگن چه فایده عمرت برفناست وقتی دختر نداری کلا مردم دنبال حرف مفتن نباید توجه کرد

خب منم میشناسم کسایی رو که انقدر داشتن پسر رو تحقیر میکنن و میگن دختر خوبه ،دلسوزه پسر بدردنمیخوره،پ ...

شآید تعداد کمی باشه که اونهم بی فرهنگن ولی تبعیض بین پسر و دختر به شدت زیاده و هنوز متاسفانه از بین نرفته ولی خدا به هرکی پسر میده امیدوارم فرهنگش بده که نخواد فکر کنه انگار چکار کرده چنان رو هوا راه میرن و پز پسرشون و میدن

شآید تعداد کمی باشه که اونهم بی فرهنگن ولی تبعیض بین پسر و دختر به شدت زیاده و هنوز متاسفانه از بین ...

خداشاهده من هرکی رو میبینم انقدر جنسیت دختر رو سر بقیه زده انگار این درخواست داده خدا اجابت کرده،ی جوری بد پسرا رو میگن و از حسن و خوبی دختر میگن ک میگیم اونی ک پسر داره حتما گناه بزرگی کرده که خدا بهش پسر داده،پس همه جور آدمی پیدامیشه حالا شما قشر پسر دوستا رو دیدی ما دختر دوستا،که از نظرمن هردوقشر بیشعورن

الان به منم که ۲ تا پسر دارم میگن چه فایده عمرت برفناست وقتی دختر نداری کلا مردم دنبال حرف مفتن نبای ...

وقت عروس گرفتنت شد لطفا حواست و جمع کن به خودت مغرور نشی خانواده دختر به یه امیدی دخترشون و میدن به پسرت لطفا هرجا میری تحویلت گرفتن فکر نکنی واسه اینکه پسر داری قصد و غرضی واسه دختر دم بخت خودش داره 

اون تاپیک که استاتر ش پسرش یک ساله بود از الان دل خواهر شوهر ودختر خواهر میشکوند دیدی؟خیلی فجیع بود استاترش 

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

وقت عروس گرفتنت شد لطفا حواست و جمع کن به خودت مغرور نشی خانواده دختر به یه امیدی دخترشون و میدن به ...

والله تا حالا ازگل کمتربه زنداداش هام نگفتم خدا کمکم کنه آخرتم را تباه نکنم سر دنیای فانی

خداشاهده من هرکی رو میبینم انقدر جنسیت دختر رو سر بقیه زده انگار این درخواست داده خدا اجابت کرده،ی ج ...

بآور کن به سن ازدواج رسیدم یه طور مادرا و پسرا رفتار میکردن میگفتم وا چتونه سلام میکردم منی که تا وقتی بچه بودم تا سن ۱۸سالگی با همسایمون که پسر داشت حالا جواب سلامم نمیده که چی بشه بی دلیل یا فامیل نزدیک به مامانم بی دلیل گفته فکر نکنی من واسه پسرم میام خواستگاری مامانمم گفته اول تو بیا خواستگاری بعد ببین من اصلا بهت دختر میدم 

بعد ازدواج میکنی مادرشوهر وای مادرشوهر میشه عین چی بگم که نگم بهتره باید عزت و احترام خانم و بزاری چون پسرش اومده گرفتت 

اون تاپیک که استاتر ش پسرش یک ساله بود از الان دل خواهر شوهر ودختر خواهر میشکوند دیدی؟خیلی فجیع بود ...

وای اتفاقا همون و دیدم داع دلم تازه شد که چی واقعا به بچه سه ساله این حرف و زده تازه میگه شاید توقع داشتن برم واسه دخترشون ناراحت شده

وای اتفاقا همون و دیدم داع دلم تازه شد که چی واقعا به بچه سه ساله این حرف و زده تازه میگه شاید توقع ...

خیلی اوضاع استاترش خراب بود 

خدا هدایتش کنه وگرنه روزای بدی در انتظارشه

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

بآور کن به سن ازدواج رسیدم یه طور مادرا و پسرا رفتار میکردن میگفتم وا چتونه سلام میکردم منی که تا وق ...

قربونت برم منم همینو دارم میگم هردوقشر بیشعورن دیگه،وگرنه هرجنسیتی جایگاه خودشو داره قرارنیست یکیو تخریب کنیم هردوعزیزن و هدیه ی خدا