2777
2789

الان که میگه چه خوابی دیدی؟چی بگم؟

میهش لطفا هرچی به ذهنتون میرسه کمک کنید

یه همچین چیزی بگید خواب دیدم باهم رفته بودیم بیرون بعد من خیلی استرس داشتم😂😂نمیدونم چرا

بعد گفتی بریم کافه رفتیم قهوه خوردیم😂😂قهوه ریخت روت از خواب پریدم😂

خودم همین به ذهتم رسید شما اگه میتونید بهترشو بگییید ممنون میشم

هرسه تا اکانتم پرید🤦🏻‍♀️دیگه شماره ای ندارم🤒 الانم دارم از اکانت مامانم به صورت مشترک استفاده میکنیم

چیز خاصی نگو

بگو دیدم بالای کوهی یه آینه دستته

کنجکاو شدم بدونم در چه حالی

چیزی نگو که تابلو باشه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو خواب دیدم توی کوچه پس کوچه های شهر گم شده بودم و اسم تورو صدا میزدم و گریه میکردم

چند نفرم افتاده بودن دنبالم تا انقد صدات کردم اومدی بغلم کردی و منم توی دلت گریه میکردم و میگفتم چرا تنهام گذاشتی

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

عزیزم

واضح با همچین خوابی ک میخوای تعریف کنی داری نخ میدی

بنظرم کارت اشتباست

چون باعث میشی پسره پرو شه

و بفهمه همینجوری دلتو برده

دیگ اگ وارد رابطه هم شدین تلاش خاصی برااین ک زیاد ب چشمت بیاد نکنه

بگو خواب دیدم توی کوچه پس کوچه های شهر گم شده بودم و اسم تورو صدا میزدم و گریه میکردم چند نفرم افتاد ...

نهههه اینچوری نمیخوام

نمیخوام زیاد ضایع باشه اینجوری فک میکنه گفته مرده اونم

هرسه تا اکانتم پرید🤦🏻‍♀️دیگه شماره ای ندارم🤒 الانم دارم از اکانت مامانم به صورت مشترک استفاده میکنیم

عزیزمواضح با همچین خوابی ک میخوای تعریف کنی داری نخ میدیبنظرم کارت اشتباستچون باعث میشی پسره پرو شهو ...

پس بگم چه خوابی دیدم؟

دو هفتس باش حرف نزدم فک نمیکردم دلم واسش تنگ بشع

بغل تعبیرش جدایی که

جدی؟؟؟

بستگی داره چجوری تعبیر بشه

میتونه عشق و علاقه هم باشه

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بگو خواب دیدم تو یه دشت از نعنا روی پاهای تو خوابم برده 😂😂

واییی نهههن این دیگه خیلی عاشقونس

نمیخوام فکر کنه دوستش دارم

شوخی کردم دیوانه😂این داستان خوابتو دیدم خیلی تابلوئه ولی سعی کن هرچی میگی خودت توش نباشی لااقل

خو چی بگم

هیچی به ذهنم نمیرسه

امشب دیگه پیام نمیدم صبر میکنم تا فردا شب ساعت ۱۲ به بعد پیام میدم😂

یه کیلیپ دیدم یوتیوب میگفت افکار پارتنرها مشترکه یعنی گفت دقیقن افکار همو میفهمن

شما میخوای روی افکارت دقت کن نه کلمات

بگو خواب بودم یکی تو خوابم با صدای بلند صدات زد یهو از خواب پریدم

این هیچ تعبیر خواصی نداره ولی برای شما خوبه