2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر وابستگی که به سینه ایجاد میشه و متاسفانه تا پایان شیردهی ادامه داره و بعدشم ممکنه شبی یبار برای اب بیدار بشه.دیگه ۳ الی۴سالگی درست میشه

فقط 31 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

شیرت کم نشده که از گرسنگی بیدار شه ؟؟؟

شیرم که همیشه کمه

ولی اخرشبا شیرخشک میدم و میخوابونم که مثلا سیر بخوابه ولی بازم بیدار میشه

انقد قبل ۴ ماه خوابش خوب بود تا صبح میخوابید

بخاطر وابستگی که به سینه ایجاد میشه و متاسفانه تا پایان شیردهی ادامه داره و بعدشم ممکنه شبی یبار برا ...

من خیلی تلاش کردم به گفته روانشناسان وابستگی به شیر کم کنم یا شبا بیدار نشه یا کم بیدار شه ولی فقط دوتامون عذاب دادم...اصلا نشد که نشد.شایدم نتونستم من. الان میگم کاش بی دردسر همون موقع هی شیر میدادم میخوابید.ولی خب گاهی سینه خالی میک میزنن احساس میکنی دلت ضعف میره منکه شیردهی نابود شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پس هیچی دیگه خواب شب تا ۴ سالگی تعطیل😑

البته پسر من لوزه داشت خب یکمم بخاطر اون بدخوابی داشتیم سه و نیم سالگی عمل کردیم..پسرمم ۱۸ ماهش تموم شد از شیر گرفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شیرم که همیشه کمهولی اخرشبا شیرخشک میدم و میخوابونم که مثلا سیر بخوابه ولی بازم بیدار میشهانقد قبل ۴ ...

بچه ی منم همینه هم سری نینی شماست چون دیگه کم کم بدنشو ن به غذای جامد همم نیاز داره و با شیر سیر نمیشن

عزیزم شاید مشکلی دارهوگرنه بچه نباید بی دلیل بیدار باشه

بیدار نمیشه گریه کنه یا بیقراری کنه که فقط دنبال سینه میشن چون از ۴ ماهگی سینه فقط حکم غذا نداره پستونکم میشه..

اسی پستونک اگه میخورد وابستگیش کمتر میشد

1
5
10
15
20
25
30
35
40