2777
2789
عنوان

خواستگاری که نماز نمیخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1593 بازدید | 180 پست
رد کردمگفت میخوندم ولی دیگه لزومی ندیدم که بخونم....این حرفش یعنی چی؟شما چه برداشتی از این حرف داری

شاید حال دلش با نماز خوندن خوب نبوده

شاید راه ارتباطی محکم تری با خدای خودش داشته

شاید اعتقادی به نماز نداره دیگه اما خدارو قبول داره

اینکه شما اعتقادات و خط قرمزهای خودت رو داری بسیار هم قابل احترامه عزیزم ولی خب قرار نیست کسی که مثل ما اعتقادات نداره خدارو هم فراموش کرده باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون بعدا بابای بچه هات میشهو بچه هات وقتی ببینن باباشون نماز نمیخونه خودشونم نمیخونن احتمال زیاد

آره

تازه گفت میخوندم اما دیگه لزومی ندیدم بخونم

ببین من حاضرم با یه آدم مسیحی یا زرتشتی و... اگه آدم خوبی باشه ازدواج کنم ولی با مسلمونی که این حرف رو میزنه هرگز

کاربری دست دو نفره. 

شوهر من نماز نمیخونه چون زن صیغه کردنو حلال نمیدونه و خیلی چیزای دیگشو ولی خیلی مرد مهربونیه چ ربطی به نماز خوندن داره

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

جواب رد دادمفقط خواستم نظر بقیه رو بدونم

خیلی سخته ازدواج با کسی که اختلاف عقیده داری مگر اینکه اراده پولادین داشته باشی برای هدایت کردنش مثلاً

ما تو فامیلامون داشتیم خانم نماز خون شوهر بی نماز خیلی سختی کشیدم آخر بعد حدود چهارده پونزده سال همسرش نماز خون شد ولی تو تربیت دینی دخترشون نتونستند خوب عمل کنن حالا هر کار میکنه دخترش راضی نمیشه نماز بخونه چون زمانی که تو سن تکلیف وارد شده بود حرف پدر و مادرش یکی نبود