2777
2789
عنوان

سریال شغال

7712 بازدید | 25 پست

منو یاد سریال فاطما گل انداخت. بنطرتون تو این سریالم آخرش نامزد آوا ولش میکنه و کامیار عاشق آوا میشه؟؟؟

عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود؛ لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند💘

جریانش چی بود دیشب قسمت اولشو از وسط دیدم که دختره صورتش کبود بود گریه میکرد..کجا مبینی؟

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جریانش چی بود دیشب قسمت اولشو از وسط دیدم که دختره صورتش کبود بود گریه میکرد..کجا مبینی؟

مادره دختره خدمتکاره تو یه خونه، اونروز مادرش نتونست بره، دختره جاش رفت. پسر صابخونه با دوستای الواتش جمع شده بودن قمار میکردن،پ و مشروب میخوردن و ... پسره میبازه. طرف میگه جاش باید به دختره تجاوز کنه

منم همین فکر و میکنم

رفیقای کامیار هم تجاوز کردن به دختره یا فقط کامیار بود؟

تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره 🏔️                                           کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره❤️

مادره دختره خدمتکاره تو یه خونه، اونروز مادرش نتونست بره، دختره جاش رفت. پسر صابخونه با دوستای الوات ...

یا خدا فک میکردم اون پسره نامزدشه و دعوا کردن کتکش زد..کجا میبینی ساعت چند؟

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

درباره داستان سریال شغال این‌طور نوشته شده است:

«کامیار، پسر فرهاد کاویان که به تازگی به ایران بازگشته و مسئولیت کارهای شرکت پدر و نامادری اش سیمین را برعهده دارد، طی قمار خطرناکی با چالش هایی مواجه می شود که پای او را به زندگی شکوه و دختر در آستانه ازدواجش آوا باز می کند.»

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

رفیقای کامیار هم تجاوز کردن به دختره یا فقط کامیار بود؟

فک کنم فقط کامیار. چون سامی پیش رفیق کامیار که بود گفت من سر چیزی لفط میام که خودم انجام داده باشم. یعنی خودشون کاری نکردن. فقط عوضی گفت باید جای زمین، به این دختره تجاوز کنی‌...

درباره داستان سریال شغال این‌طور نوشته شده است:«کامیار، پسر فرهاد کاویان که به تازگی به ایران بازگشت ...

پاش به زندگی شکوه و آوا باز میشه، شاید معنیش اینه که عاشقش میشه