2777
2789
عنوان

سریال شغال

| مشاهده متن کامل بحث + 7812 بازدید | 25 پست
من تو ماهواره میبینم. شبکه tv8

ساعت چند؟؟ چن قسمتشو داده ..من قسمت یکشو یزره دیدم

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

ساعتش و نمیدونم، تا یک هفته، دائم پخش میکنه. یه قسمتش اومده فعلا

عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود؛ لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند💘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیفهمم مجبورن حتما مهمونی پارتی رفتنو نشو بدن وقتی نمیتونن درست از اب در بیارن؟تو مهمونی کسی این ...

بستگی به هنر کارگردانم داره. تاسیان تو قسمتی که تولد شیرین بود، چقدر قشنگ جشنهای اونزمان و نشون داده بود. شهرام شب پره رو صحنه، لباسها و آرایش سرو صورت اونزمان، رقصها، همه چی عینا اجرا شده بود. البته یه مدتم توقیف شد ولی کارش درست بود

عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود؛ لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند💘

فک کنم فقط کامیار. چون سامی پیش رفیق کامیار که بود گفت من سر چیزی لفط میام که خودم انجام داده باشم. ...

اینجاش خیلی مسخره بود.

چرا باید اون به دختر تجاوز کنه؟ 

که چی؟

مرتیکه بیشرف

عزیزم امروز ۱۴ ۳۵ دقیقه قسمت اول میزاره بعدم که اون تموم شد قسمت دوم اگر خواستی ببینی زیاد برای تبلیغ نزن شبکهای دیگه از فیلم میره تبلیغاتش کوتاهه

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

من نمیفهمم مجبورن حتما مهمونی پارتی رفتنو نشو بدن وقتی نمیتونن درست از اب در بیارن؟تو مهمونی کسی این ...

حق

کلا یجورین همشون 

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

فک کنم فقط کامیار. چون سامی پیش رفیق کامیار که بود گفت من سر چیزی لفط میام که خودم انجام داده باشم. ...

ولی خب توی گوگل نوشته تجاوز گروهی..

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)