2777
2789
عنوان

جدیدا کارتهای همه را هک میکنن

279 بازدید | 23 پست

تو همین هفته چند مورد شنیدم اطرافم خیلی میترسم یه وام قرار هم هفته آینده بگیریم نمیدونم چیکار کنم همش میترسم کارتهامون هک کنن بیچاره بشیم  آخه  مردم هم به خودشون رحم نمیکنن 

تارولینک نزنیدهک نمیشید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چه میشه توضیح بدی

یه لینک میادمثلاازشماشکایت شده یابرنده شدیدیاثبت نام سهام عدالت ازاین دروغایه لینکن هست واردمیشی  اطلاعات میدی  یاشماره کارتتومیزنی هک میشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چطوری هک میکنن

با مهندسی اجتماعی و گرفتن اطلاعات از مخاطب شایع ترینه و روش های دیگه هم هست مثلا لینک مخرب حاوی کد جاوا اسکیریپت که توی مروررگر اجرا میشه و کلی روش دیگه مثلا اکسپلویت های خاص و... 

مراقب باشید که روی لینک نزنید.

مراقب عابر بانک ها باشید که اسکیمر نداشته باشند.

زمان خرید اینترنتی مراقب باشید.

از مغازه ها و فروشگاه های معتبر خرید کنید تا حداقل امکان داشتن اسکیمر کم تر بشه.

اگه دو بار دستگاه های کارت خوان متفاوت کشید شک کنید 

💞 حسبی الله 💞 برای تعجیل ظهور امام زمان یه صلوات بفرستید 🌹
یه لینک میادمثلاازشماشکایت شده یابرنده شدیدیاثبت نام سهام عدالت ازاین دروغایه لینکن هست واردمیشی اط ...

اره به این میگن فیشینگ مثلا وارد یک صفحه ای میشی شبیه صفحه اصلیه ولی دامنه سایت فرق داره 

یه لینک میادمثلاازشماشکایت شده یابرنده شدیدیاثبت نام سهام عدالت ازاین دروغایه لینکن هست واردمیشی اط ...

برای من این اتفاق افتاد.‌ من ماه ها به سروش سر نمی زدم اما یه دفعه پیامی رو دیدم. عکس یه پستچی بود که گفته بود از شما شکایت شده و....

اومدم این جا پیت گذاشتم که اتفاقا اون شب خیلی ها مشکل کن رو داشتند

💞 حسبی الله 💞 برای تعجیل ظهور امام زمان یه صلوات بفرستید 🌹

متاسفانه چند روز پیش یه ابلاغیه رو همه گوشی‌ها اومده بود با شماره شخصی منم بازش کردم فقط نوشته بود ابلاغه فلان شماره دارید ولی دیگه جلوتر نرفتم که اطلاعات بدم نمیدونم هک میشم یا نه