2777
2789
عنوان

زن داداشم طلا هاشو برده حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 23352 بازدید | 677 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من بعد دوتا بچه روم نمیشه به شوهرم بگم چیزی به نامم بزنه این بعد یه سال چقدر پر رو هست

خب شما اشتباه میکنی 

اگه میدونستی با ازدواج چه حق‌هایی رو از دست دادی الان اینو نمیگفتی 

ولی امثال شماره سال هم رفت وآمد باشه بازم نمیشه بشناسی چون هفت خط هستین و کرم می......

والا اونی هفت خطه که ندونسته فقط دهنش بازه که نظر بده او تقصیر بندازه گردن بقیه

شما اول درک درست از قضاوت داشته باش بعدم بسنج کجا ازت خواستن قضاوت کنی بعد حرف بزن 

یه شکایت تنظیم میکنه فاکتور هست شاهدم باشه کار تمومه

خوب اونوقت چطور میخواد اثبات کنه طلا رو خانوم برده ؟من بالای ده طلا شکایت اینجوری دیذم هیچکدوم هم نشده اثبات کنن. قاضی نشسته اونجا با یک شاهد رای بده طلا چیز ریز و کوچیکی هست نمیشخ با شاهد اثبات کرد 

همونطور که اقا میتونه  شاهد ببره خانوم هم میتونه شاهد ببره که طلا رو ازم گرفتن 

اصلا کدوم طلا همش بدل بوده آویزون کرده بودم این فاکتورها هم متعلق به طلای مادر و خواهرش هستن که ایشون خریده بودن و هزار تا ادعا 

خانوم هم همینجوری میتونه شاهد ببره که طلا رو‌ ازم گرفت مثلا جای بدهکاری گولم زد طلامو گرفت 

شاهد بردن برای دو‌طرف کاری نداره

تو عقد نامه من جایی که مهریه ام رو نوشته طلا و اینه شمعدانمم زده مهریه نقدی زوجه وقتی طلا مینویسن تو ...

خب مینویسن چند مثقال طلا. نمیگه ک هر چی طلا هست. فک نکنم ۲۰۰ گرم طلا مهریش باشه.