2777
2789
عنوان

مو خط ریش

65 بازدید | 9 پست

بچها من با اینکه صورتم زیاد مو نداره ولی اون خط ریش کنار صورتم خیلی مو داره 

برای بقیه رو نگاه میکنم خیلی کم‌ مو داره برای من خیلی بلند هم هست و مشکی 

اون ناحیه رو هر وقت میخوام شیو کنم گریم میگیره

لیزر هم که میگن ضخیم میکنه 

چه راهکاری دارین؟ 

اونجا که خوبه یه شمع بنداز یه ثانیه تمیز میشه 

من پیشونیم موی زاید داره نه لیزر میتونم برم نه با شمع برداشته میشه 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق داری اذیت شی عزیزم، خیلیا این مشکل رو دارن ولی خب کمتر کسی راجع‌به‌ش راحت حرف می‌زنه.

اگه خط ریشت پرمو و مشکیه و بقیه صورتت صافه، طبیعیه که بیشتر به چشم بیاد. مخصوصاً وقتی خودتم حساس باشی روش.

حالا چندتا نکته خیلی ساده:

🔹 شیو کردن: می‌تونه راحت‌ترین راه باشه، ولی خب زود درمیاد و بعضی وقتا باعث غم و استرس می‌شه چون حس می‌کنی هی داره بدتر می‌شه، درصورتی که واقعاً ضخیم‌تر نمی‌شه، فقط چون کات می‌شه، تیز درمیاد.

🔹 لیزر: برعکس چیزی که شنیدی، لیزر مو رو ضخیم نمی‌کنه. اگه درست و با دستگاه خوب انجام بشه، حتی نازک‌تر و کم‌تر می‌شه. فقط مهمه که پیش کسی بری که خط ریش رو بلد باشه درست کار کنه که فرم صورتت خراب نشه.

🔹 موم و بند: اگه پوستت حساس نیست، اینا هم می‌تونه گزینه خوبی باشه چون کم‌کم مو رو نازک‌تر می‌کنه.

🔹 اگه خیلی اذیت می‌شی از ظاهرش، یه بار مشاوره با کلینیک پوست برو. حتی اگه لیزر نزنی، راهنمایی درست‌حسابی می‌گیر.

آخرش هم اینو بگم:
همه دخترا بالاخره یه چیزی تو صورت یا بدنشون هست که روش حساسن. تو تنها نیستی، فقط دنبال راهی باش که خودتو راحت‌تر کنه، نه اینکه از خودت خسته شی. 🤍