یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مادر من میگه نرفته و کلا فقط یه قطره خون داشته اونم اصلا مشهص نبوده چون یه نوع اینجوریه کلا خوبه ادم ...
دانستن نوعش و گرفتن گواهی بکارت دو مقوله کاملا ازهم جدا هستن. شما میتونی بری دکتر زنان معاینه کنه نوعش رو بهت بگه اما گواهی بکارت گرفتن یعنی اون دکتر بعد از معاینه باید در سربرگ با مهر و امضا تایید کنه شما بکارت دارید که کلا مسخره هست و اون چیزی که در ذهن ما ایرانی ها جا انداختن اشتباهه محضه
اگر قرار باشه مرد سر همچین چیزی به همسرش اعتماد نداشته باشه و تو آینده سر همچین موضوعی بزنه تو سرش ، ...
ببین من نظرم اینه شاید مرده مرد زندگی اسی نباشه و حالا خونریزی نبینه تهمت بزنه ... حالا اصلا بگیم اسیم طلاق بگیره ...ولی خانواده مرده کل شهرو پر نمیکنن از دشمنی ؟ همه که روانشون سالم نیست . مثلا خانه عمه پسره بپرسن چرا طلاق گرفتن اونام بگن پرده نداشت و کم کم کل محله یا تو فامیل بپیچه ...برای یه دختر که پاکیش حفظ کرده سنگینه این حرفا ... مخصوصا تو شهرای کوچیک دیگه بدتر