2777
2789
باور میکنی اولین بار تو سایت فهمیدم همچین چیزی وجود داره؟؟؟

منم. از مامانم پرسیدم گفت این رسم حتی واسه دوره ماهم منسوخ شده است بوده و درخواستش بی احترامی تلقی می‌شده چه برسه الان.بعدش اینجا راحت میگن نه برو بده که فردا تهمت زد بزنی تو دهنش یعنی قشنگ 100 سال عقبن بنده های خدا=))) 

توی پاکستان انجام اینکار جرمه و مصداق جنایتهاینجا دوستان پیشنهاد میکنن برو خودت بگیر😱 کسی که به ما ...

عالی بود😊😂

22 سالمه ماما هستم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهمیتی نداره گواهی بکارت از جایی گرفتنش بد شد ک مردم ب بی بندوباری عادت پیدا کردنشعار هم میدن نباید ...

به نظرم دختری که اینقد عزت نفسش پایینه بهتره بره و ارزش خودشو ببره زیر سوال نمیدونم چرا اصلا تاپیک زدید سوال بپرسید!

من به عنوان یه ماما فقط اندک شماری دختر میبینم این کارو کرده باشن از طرفی اون اندک شمارو هم براشون انجام نمیدم هرگز

22 سالمه ماما هستم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂

اهمیتی نداره گواهی بکارت از جایی گرفتنش بد شد ک مردم ب بی بندوباری عادت پیدا کردنشعار هم میدن نباید ...

من‌ ک از خودم مطمئنم ولی نمیدونم بگیرم یا نه 

کاربری دو نفره🤝🏻🤍من و نرگس👭🌸
ارههه. حتما اینکار رو بکن. تا مردم له راحتی اب خوردن بهت تهمتت نزنن.. همسر من میگفت نه نمبخواد ما عا ...

منم با ایشون دوستم ولی مرد جماعت یه لحظه دیگ ی حرفی میزنه تا فی خالدونت مبسوزه بگیری بهتره 

ممنونم عزیزم شکررر. اره برو حتمااا بگیر داشته باشی. ادن از اینده هیچ خبر نداره چه اتفاقاتی ممکنه تو ...

حالا بنده خدا خوبم هست ولی خب من واسه خودم دوس دارم بگیرم اون میگ اصن برگه ب ما ندید

به نظرم دختری که اینقد عزت نفسش پایینه بهتره بره و ارزش خودشو ببره زیر سوال نمیدونم چرا اصلا تاپیک ز ...

خب انجام نده عزیزم فقط شما یه نفر ماما نیستی تو تهران و ایران

عزت نفس با ی گواهی پایین میاد خیلی خوبی 

منم با ایشون دوستم ولی مرد جماعت یه لحظه دیگ ی حرفی میزنه تا فی خالدونت مبسوزه بگیری بهتره

ارهه دقیقااااااا.. همیشه اینو باید سر لوحه زندگی قرار داد که هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.. من با همسرم دوست بودم و عاشفانه ازدواج کردبم اما تقمیم عاقلانه کرفتم و رفتم برگه گرفتم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

حالا بنده خدا خوبم هست ولی خب من واسه خودم دوس دارم بگیرم اون میگ اصن برگه ب ما ندید

ارهههه.. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

باور میکنی اولین بار تو سایت فهمیدم همچین چیزی وجود داره؟؟؟

همینایی ک میگن نه بده فلان 

همینا اگ دختری روابط متعدد داشته باشه قبلا رابطه جنسی داشته باشه

همین جهان اولیا واسه پسر یا برادرشون نمیگیرن

اینجاهم فعلا خارج نیس ایرانه

بهتره یه سر ب پسرای فامیلتون بزنی

در لفظ میگن مهم نی ولی خیلی مهمه براشون اولین رابطشون با خودشون باشه

ارهه دقیقااااااا.. همیشه اینو باید سر لوحه زندگی قرار داد که هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.. من با همس ...

کاری خوبی کردی اینایی هم ک فاز روشنفکری گرفتن بخدا بدترن ایرانی جماعت فقط لفظ بازه

دوستم رفته بود دکتر. دکتر مسخرش کرده بود ک هنوزم تو این دوره کسایی هستن ک میان برای گواهی بکارت. دوس ...

دکتره سعی در فرهنگ سازی داشته البته تو نی نی سایت که فرهنگ عملا موجود نیست یا سطح پایینی ازش هست شاید کارش عجیب بنظر بیاد

🌸لطفا لایک نکنید اینجوری اعلام ریپلایتون بین لایک ها گم‌میشه.🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.