یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فاجعه ترکیبی از گل سایت های مستجهن و ... اصلا اصلا و اصلا توصیه نمیشه من از چند بچه های اونجا شنیدم جو بسیار مسمومی داره
خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر
بله چند تا از همکلاسیام الان ارشد دانشگاه تهران دارن میخونن
کلا سطح دانشجوهاش بالا بود
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
فاجعه ترکیبی از گل سایت های مستجهن و ... اصلا اصلا و اصلا توصیه نمیشه من از چند بچه های اونجا شنیدم ...
اون بچه ها خودشون اون کاره بودن لابد من چیز بدی ندیدم چون دنبال اینجور چیزا نبودم
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
اح جدی من برا مهندسی میخوام بیام تو کلاستون از شهر های دیگه هم دانشجو بود یا همه فقط کرجی بودن ؟🤔
منم مهندسی کامپیوتر خوندم
خودم از تهران میرفتم یکی از بچه ها از استان گلستان بود فکر کنم اومده بود ولی انتقالی گرفت
منم درخواست دادم واسه انتقالی که بیام تهران موافقت هم شد ولی پشیمون شدم
اح جدی من برا مهندسی میخوام بیام تو کلاستون از شهر های دیگه هم دانشجو بود یا همه فقط کرجی بودن ؟🤔
کرجی و تهرانی هرچند من خودم تهران مرکز درس میخونم مهندسی کامپیوتر و نسبت به کرج فوق العاده س
خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر
ببین من یکی از دوستام رفته استاد همه جوره هست خوب یابد اما جو اونجا رو خودم به شخصه نمیپسندم نه که بگم بد باشه ولی خب اگه برای درس خوندن و معدل خوب میخوای بگم خیلی ها درس نمیخونن دنبال خوش گذرونی هستن