2777
2789
عنوان

چطور میتونم مادرمو خوشحال کنم

197 بازدید | 36 پست

پدرم یکساله رفته از پیشمون و مادرم تنها مونده حسابی بی قراری میکنه هیچ حسی به زندگی نداره هیچی خوشحالش نمیکنه

بچه هام ازدواج کردیم هممون و مادرم خیلی غصه میخوره

وقتی میرم پیشش اذیته از خالت عادیش درمیاد و همش آه مبکشه 

نمیدونم چیکار کنم براش شدیدا عذاب وجدان دارم که نمیتونم کاری کنم

مادرم تهرانه خودم یکی از شهرای نزدیک تهران زندگی میکنم نیم ساعت چهل دقیقه فاصله داریم

دوس دارم تند تند برم پیشش 🥺😔

تو شهر ما مرکز و مجموعه‌هایی هستن که با مبلغ کم میتونی ثبت نامش کنی، سرویس و اردو و دورهمی و کلاسای آموزشی دارن، که شرکت کنه و دوستای جدیدی پیدا کنه. البته اگر شخص اجتماعی باشه و از این محیط‌ها خوشش بیاد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنهاس خونه؟ شرایطش نیس مثلا صبح تا شب پیش شما باشه؟ ی روز خونه مادرش و....نمونه تنها هی فکر و خیال ک ...

بله تنهاس هیچ کازی نمیکنه 

از این حالت مادرایی که شدیدا رو میگیره و خجالتیه و شدیدا گوشه گیر شده

تو شهر ما مرکز و مجموعه‌هایی هستن که با مبلغ کم میتونی ثبت نامش کنی، سرویس و اردو و دورهمی و کلاسای ...

اصلا نمیره بیرون افسردگی گرفته فک کنم قبول نمیکنه بره مسجد حتی

هر روز عکس بابامو بوس میکنه دلش خیلی تنگ شده 

کسی نیست حتی ببرتش بهشت زهرا 😭

منم بابام فوت شده دقیقا مثل شما هممون زود ازدواج کردیم خیلی تنهاست و هیچ کاری نمیتونم براش کنم خیلی غصشو میخورم

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

منم بابام فوت شده دقیقا مثل شما هممون زود ازدواج کردیم خیلی تنهاست و هیچ کاری نمیتونم براش کنم خیلی ...

منم اینطورم میرم پارک بهم خوش نمیگذره همش فکر مامانمم میرم خرید خوشحال نیستم همش غصه مامانمو میخورم 

کلا خودمم فک کنم افسردگی گرفتم همش استرس میاد سراغم تپش قلب میگیرم 

منم اینطورم میرم پارک بهم خوش نمیگذره همش فکر مامانمم میرم خرید خوشحال نیستم همش غصه مامانمو میخورم ...

درکت میکنم دائم فکرت پیش مامانته یا اگ یلحظه جواب نده دیوونه میشم بدرترش هیچکس درک نمیکنه ادمو میگن حساسی ولی نکشیدن دردشو که بدونن منم استرسی شدم بدجور شبا هم مامانت تنها میمونه کلا؟؟؟؟

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

شدیدا به پدرم وابسته بود، الان تو خرید یه نون از نونوایی مونده برای خرید نون استرس میگیره 

چند دفعه زنگ میزنه الان سر ظهره نانوایی خلوته برم یا نه بعد از ظهر برم 

بخدا دیوانه میشم گاهی

بله تنهاس هیچ کازی نمیکنه از این حالت مادرایی که شدیدا رو میگیره و خجالتیه و شدیدا گوشه گیر شده

میتونی پکیج ماساژ براش بگیری. استخر ثبت نامش کنی. اگه مذهبی هست، تایم برنامه‌های مسجد محلتون رو بگیری (مثل انعام و انواع روضه خوانی) بگی بره و شرکت کنه. هر روز یه تایمی  رو در نظر بگیرین و تماس تصویری صحبت کنید و از اتفاق‌های روزمرت براش تعریف کنی. گاهاً از چیزهایی که خوشحال میشه براش بخری و پست کنی براش. اگه غذا یا خوراکی‌هایی که دوس داره رو میدونی، تایم نهار یا شام از اسنپ براش سفارش بدی بره خونشون.

شدیدا به پدرم وابسته بود، الان تو خرید یه نون از نونوایی مونده برای خرید نون استرس میگیره چند دفعه ز ...

خب عزیزم همین یدونه مسئله ساده رو، تو خییییلی راحت میتونی براش فراهم کنی!! همونطوری که گفتم از نونوایی اسنپ سفارش بده بره دم در خونتون، کلللی خوشحال میشه!!! میبینه که استرسش بیجا بوده

میتونی پکیج ماساژ براش بگیری. استخر ثبت نامش کنی. اگه مذهبی هست، تایم برنامه‌های مسجد محلتون رو بگیر ...

اره غذا و شیرینی و حتی نون رو فکر کردم بهش ولی میدونم بهش برمیخوره فک میکنه چون شوهر نداره اینجوریه یا ترحم کردم یا شوهرم راضی نیست 

ولی واقعا خیلی تو فشارم نمیدونم چه کنم

سرای محله نزدیک خونه مامانم زنگ زدم کلاس خیاطی داشت ولی مامانم نرفت 

یا مسجد گاهی ختم انعام و اینا میذاره ولی نمیره اصلا 

انگار تنهایی دلخوشی نداره براش 

حتی وقتی تنهاس غذا درست نمیکنه حوصله غذا درست کردن نداره 

بله تنهاس گاهی من میرم پیشش اونم یه شب میمونم

منم همینطور خونش ویلاییه یا اپارتمان

خب عزیزم همین یدونه مسئله ساده رو، تو خییییلی راحت میتونی براش فراهم کنی!! همونطوری که گفتم از نونوا ...

نه باور کن شدیدا حساسه 

مثلا خالم گفته بیا بریم فروشگاه خرید کنیم، به من داشت میگفت خاله داره بهم ترحم میکنه حوصلشو ندارم 

خیلی حساس شده از هرچیزی ناراحت میشه یه ساعت گریه میکنه تا حدی که دماغش زخم میشه