مامان_سلطونعلی مدیر استارتر عضویت: 1404/02/19 تعداد پست: 422 عنوان بیایید مشاوره پوست بدم 234 بازدید | 39 پست طبق تجربیات ۱۰ سال دنبال روشهای پوستی گشتن خودم میتونم راهنماییتون کنمامیدوارم بتونم درباره یه سری مشکلاتی که رفع کردم کمکتون کنمچندسال پیش هم دستیار پزشک زیبایی بودم و فیشال کار میکردمتا جایی که بتونم جواب میدم🙏🤩 باور کن نشد وجود نداره، اگر نشده یعنی هنوز راهشو پیدا نکردی❤️ 1404/05/12 | 00:32 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جینایی عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 1598 خانومی واسه منافذ باز چی خوبه ؟ میشه برام دعا کنی همین الان ک داری امضامو میخونی 🥺🥺🥺
های_هانی عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 7478 میشه بگی چیکار کنم پوستم سفید تر بشه الان تیره و کدر شدع ...
موچی_خور عضویت: 1404/02/27 تعداد پست: 1554 جوش زیاد میزنم و جای قرمزش خیلی طول میکشه تا خوب بشه جوری که از ۱۰ ماه پیش تا الان مونده لطفاً یه راه ساده میگید اخه پشت کنکوریم
شیدا000 عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 983 من بخاطر لیف کشیدن لک رو صورتم افتاده کیوسوئیچ هم کردم. درست شد یه مدت دوباره برگشت مزوتراپی لک کردم پارسال، بنظرتون چیکار کنم باز برم مزوی لک یا مزووایت انجام بدم؟
مامان_سلطونعلی مدیر استارتر عضویت: 1404/02/19 تعداد پست: 422 خانومی واسه منافذ باز چی خوبه ؟ فداتشم، چربی پوستت رو کنترل کنصبح و شب با فوم بشور، ابرسان بزن حتماهفته ای یکبار اسکراب کن یا با لیف لوفا بشورهرشب سرم نیاسیامد بزن ۲ دقیقه ماساژ بده بعد ابرسان بزن روش سرم مارک جیداری خوبه باور کن نشد وجود نداره، اگر نشده یعنی هنوز راهشو پیدا نکردی❤️
fhijvi عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 57 پوستم چرب و سبزه ست چه راهی پیشنهاد میکنی واسه پوستی صاف و براق بدون کک ومک
مامان_سلطونعلی مدیر استارتر عضویت: 1404/02/19 تعداد پست: 422 این قرتی بازیا واقعا تاثیری داره؟ واقعا مراقبت پوست تاثیر داره، ولی من به روتین بیشتر اعتقاد دارم تا اینکه هیچ روتینی نداشته باشی فقط ماهی یکبار بری فیشال باور کن نشد وجود نداره، اگر نشده یعنی هنوز راهشو پیدا نکردی❤️
جینایی عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 1598 فداتشم، چربی پوستت رو کنترل کنصبح و شب با فوم بشور، ابرسان بزن حتماهفته ای یکبار اسکراب کن یا با لیف ... ممنونم گلم ،بنظرت واسه پوست چرب چه مارک ضد افتابی خوبه گلم؟ میشه برام دعا کنی همین الان ک داری امضامو میخونی 🥺🥺🥺
مامان_سلطونعلی مدیر استارتر عضویت: 1404/02/19 تعداد پست: 422 واسه حای جوش هایی که مثل لک قهوه ای شده چه پیشنهادی داری سرم ویتامین سی حتما روزی یکبار بزن روش ابرسان بزنفوم شوینده هم حاوی ویتامین سی استفاده کنضدافتاب شدیداااااا تاثیر داره، بیرنگ بزن باور کن نشد وجود نداره، اگر نشده یعنی هنوز راهشو پیدا نکردی❤️
مامان_سلطونعلی مدیر استارتر عضویت: 1404/02/19 تعداد پست: 422 نظرت راجع به مزووایت چیه؟ مزو واقعا عالیه برند خوب البتهمزو کن ولی مزونیدلینگ نکن، به یه عده نمیسازه جای خراشا میمونه باور کن نشد وجود نداره، اگر نشده یعنی هنوز راهشو پیدا نکردی❤️