2777
2789
عنوان

بیایید مشاوره پوست بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 39 پست
مزوی لک. لطف می کنی اگه مارکشو بهم بگی تا سرم کلاه نره. یعنی اونجا ازش باید بخوام که پکشو نشونم بده؟

مزو بلانک بی برای لک خوبه

بله باید پک رو بده پلمپ چک کنی جلوت باز بشه و تزریق شه

باور کن نشد وجود نداره، اگر نشده یعنی هنوز راهشو پیدا نکردی❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیییییی ممنون گلم میشه یه آبرسان خوب معرفی کنید تو همین سایت مدل ADRA بود فکر کنم یکی می‌گفت رو پ ...

بستگی به بودجه‌ای که میخوای هزینه کنی داره عزیزم

معمولا به هرکسی یه برندی خوب میسازه

اما سرم ابرسان FJ و ژل ابرسان وسلیز تقریبا به همه میسازه خیلی سبک و زود جذبن

مثلا ساسکین و اسکن‌اسکین با وجود اینکه برا یه عده عالیه به من که پوست مختلط داشتم اصلا نساخت

مزوی لک. لطف می کنی اگه مارکشو بهم بگی تا سرم کلاه نره. یعنی اونجا ازش باید بخوام که پکشو نشونم بده؟

• کمپلکس پپتید
  • والپرواپل الیگو پپتید
  • الیگو پپتید
  • اکتا پپتید
  • هیالورونیک اسید
  • فرولوئیل الیگو پپتید

بعد عزیزم سایتی میشناسید که محصولاتش اصل باشه؟؟

فداتشم ترجیح من اینه برم داروخونه‌های معتبر خرید کنم، سایت که همگی رو یکجا داشته باشه نمیدونم

معمولا داروخونه‌های لوکس که محصولات پوستی دارن این برندا رو دارن، برندای مطرحی هستن

کمپلکس پپتیدوالپرواپل الیگو پپتیدالیگو پپتیداکتا پپتیدهیالورونیک اسیدفرولوئیل الیگو پپتید

ممنونم اسکرین شات گرفتم ازش. اما حتما راجع به گلوتاتیون شنیدی. نباید گلوتاتیون هم تو ترکیباتش باشه؟

ممنونم اسکرین شات گرفتم ازش. اما حتما راجع به گلوتاتیون شنیدی. نباید گلوتاتیون هم تو ترکیباتش باشه؟

اره گلوتاتیون یه ترکیب موثر توی روشن‌سازی پوسته! ولی خب شاید این ترکیبات ریز سازنده‌های‌ همون باشه حقیقت از ترکیبات ریز شیمیایی سر رشته ندارم

اما خب خودم قرص پیگمنتا که حاوی گلوتاتیون هست استفاده کردم و موثر بوده توی یکدست شدن پوست و سریعتر از بین رفتن لکه‌های جوش و زخم