2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حست درباره من میگی هرچی حس میکنی بنظرت با کسی وارد رابطه میشم ؟کی؟ کجا آشنامیشم

شما لاغر اندام قد بلند چشم قهوه‌ای با ابروهای پر و صورت سفید 

شما هم خیلی دلسوزی مخصوصا برای خانواده خیلی وابسته ای و جونت براشون میدی یه خواهر داری میونه خوبی ندارین بین فامیل زندگیت خیلی تو چشم هست و مستقل و دختر قوی هستی

آره خیلی چون اصلی ترین دلیل جداییتون دخالت خانوادش و خیلی خودش بوده بله اینده خوبی برات میبینم

برگشت داره شوهر سابقم؟؟

و اینکه میشه بگی امسال قبول میشم فرهنگیان یا نه؟

خیلی مهمه برام🥹

شما دستت نمک نداره دلت پاکه به هرکس بگی دوست اولین نفر دشمنت میشه از اطرافیان خیلی ضربه خوردی اما دخ ...

حست مبگه ته رابطم چب‌میشههه؟؟

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
شما لاغر اندام قد بلند چشم قهوه‌ای با ابروهای پر و صورت سفید شما هم خیلی دلسوزی مخصوصا برای خانواده ...

عزیز این سوالمو میگی ما بهم میرسیم ؟کی ؟؟عاشقم میشه یا شده ؟؟قبلا تو یه تاپیکی پرسیدم جواب ندادید مرسی عزیز 

جواب دوتا سوالت بله شثهر سابقت اصلا پشیمون نیس

دانشگاه برام چطوره ؟ برای درسام تلاش میکنم؟

افراد ازم خوششون میاد یا بدشون میاد ؟

اصلا کسی جذب من میشه ؟ چه افرادی جذبم میشن؟

شمما انگار خیلی وقته منتظر باردار بودنی آره حس میکنم نهایت تا دو سه ماه دیگه بارداری شاید هم زودتر م ...

عقدم شنبه انجام میشه یان

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

دو نفر حس میکنم اما به یکی خیلی دلبسته ای اونم دوست داره اما به خودت هم گفته به ازدواج فکر نمیکنه چو ...

اشتباه گفتی

سنمون کمه اما دو نفر نیستن به ازدواجم فکر میکنه

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
دوستت داره اما شما کلا شکاکی نسبت بهش کلا این اخلاقت خودتو هم اذیت می‌کنه فوری از آدما حس بد میگیری ...

گلم حست راجب ما چیه 

ازدواج داریم ؟ 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم