2777
2789
عنوان

این کار برای دختر چیپه

149 بازدید | 18 پست

من دختری ام که خیلی تو دانشگاه سرم به کار خودمه و اصلا این مدلی نیستم برای پسرا مثلا جلب توجه کنم یا پا بدم 

الان تو اینستا یکی از پسر های دانشگاه را دیدم 

بنظرتون اگه فالو کنم برای دیدن استوری هاش بده؟

کار چیپی هست برای دختر؟

یا مثلا اگه دانشگاه یا بیرون جایی یه پسر دانشگاه مون را دیدیم اول سلام بکنم یا نه؟

بنظرم اول سلام نکن

😮

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامو بکن ولی فالو ن

اوا نظرامون برعکس 

🤣🤣🤣🤣

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

خیلی چیپ 

من ک این کارو نکردم و نخواهم کرد مگر خارج ایران درس بخونم  تو ایران هرگز هرگز هرگز 

ک چی بشه اصن 

خیلیم جنبه دارن پسرا 

فاز برمیدارن میرن پر میکنن فلانی دوس دخترمونه 

آبروتو میبرن تو دانشگاه 

ول کن بابا 

جدی اگه فالو کنیم فک میکنن خبریه؟من که فقط صرفا فالو میخواستم بکنم چیز دیگع ای نبوده

ببین اگه تو کلاس باهم تا حالا حرف نزدین برخوردی نداشتین اگه فالو کنی یه مقدار کار عجیبیه و ممکنه چراغ سبز در نظر بگیرن 

اگه خیلی راجع به پیجش کنجکاوی میتونی با پیج فیک فالو کنی البته تابلو نباشه ها فالوور داشته باشه پیجه

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.🌹

سلامِ سنگین رنگین که نشانه ی ادب هست ایرادی نداره (البته اگه توو دانشگاه یا سلف هم باهم سلام علیک دا ...

الان خیلی احساس بدی ذارم 

خودم اصلا تو این فازا نیستم

قبلا یکی را فالو کردم 

الان نمیدونم چیکار کنم 

آنفالو کنم؟

سلام هم خیلی سنگین میکنم و اتفاق خاصی نیفتاده

فالو نکن

بذار پسرا اول فالوت کنن

کار جالبی نیس

ولی توی دانشگاه بیشتر گرم بگیر، سلام کن و وارد جمع ها بشو

من مثل الان تو بودم پشیمونم، ادم خوبه ارتباط داشته باشه و اداب معاشرت یاد بگیره، خوبه خجالتت بریزه

ولی وارد رابطه ی احساسی نشو 

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch