2777
2789
عنوان

با پدر شوهرم بحثم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 18 پست

چقدر راهه با ماشین شخصی؟ 

بگو شوهرت ببرتت اگه ماشین دارن وگرنه تاکسی بگیرین برین

من غرورم اجازه نمیده بعداز اون حرفش که میبردمت خونه بابات حتی ثانیه ای اونجا بمونم

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم تو مگه نگهبان شوهرت هستی که مادرشوهرت میگه معلوم نیس تو نیستی کجا میره،خب تنهاست اونا هم پیرن می‌ره پیشه دوستاش حتما

برو تا وقتی ازدواج نکردی دیگه نیا شوهرت خیلی دلش تنگ تو بشه خودش میاد دیدنت یا قرار مسافرت می‌ذاره میرید

کارت اشتباهه اومدی تو عقد موندی مدت زیادی خونشون

هنوز تو فرهنگ جامعه ما این پذیرفته نیست و گارد دارن نسبت بهش حتی اگر تمکین کنند بازم مشکل ایجاد میکنن برات

به مادرشوهرت هم بگو من نگهبان همسرم نیستم منو گرفتین که چک کنم و این اقا رو شبها جمع کنم که نره ددر با دوستاش؟

بگو وقتی شما که والدینش بودین نتونستی جمعش کنی من هم قطعا نمیتونم......!!!

یه تجدید نظر هم شما تو انتخابت بکن ایمها احتمالا شما رو برای فرزندشون انتخاب کردند تا جمعش کنی و سر به راه بشه...........