2777
2789

ازدواجم راه دوره، از بعدزایمانم همش حالم بده ازتنهایی میترسم و دوس دارم همش یکی پیشم باشه و تنها نمونم بادخترم توخونه

البته اخیرا به خاطر یه اتفاقی روحیم بدترشده

توروخدا راهکاربدید

حال روحیم بهم ریختس

نمیتونم توخونم بمونم. بیرون خوبم اماداخل خونم که میام حالم بدمیشه

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️

داخل خونت انرژی منفی زیاد شده کف خونت با اب نمک تمیز کن خیلی تاثیر داره بدی ها رد دور میکنه

تو خونت صوت قران بزار

مهمون دعوت کن 

عود و شمع روشن کن

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

چقد مث منی...  منم راهم دوره و بعد زایمان دومم دیگه اون آدم سابق نشدم

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 پشت این حرفم یه عالمه حرفه از یه عده که فقط برای خالی کردن عقده هاشون میان اینجا....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داخل خونت انرژی منفی زیاد شده کف خونت با اب نمک تمیز کن خیلی تاثیر داره بدی ها رد دور میکنهتو خونت ص ...

ینی پارچه خیس شده به آب نمک بمالم کف خونه؟؟

شمامشکلت چیه

ازخانوادم دورم،  نگهداری از دوتابچه شیطون برام سخته.  هنوز افسردگی و بعد زایمانم مونده و اضافه وزنم... نمیتونم بامردم این شهر ارتباط برقرار کنم.... پکیج مشکلاتم من... هوووف

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 پشت این حرفم یه عالمه حرفه از یه عده که فقط برای خالی کردن عقده هاشون میان اینجا....

عزیزم باردارنیستم

بچم هفت ماهشه

ازبعدزایمانم همش استرس دارم

اخیرا یه آتیش سوزی هم اتفاق افتاد برام . پاهام و دستم سوخت 

ازبعداون دیگه بدتره حالم

از‌تنهابودن بادخترم توخونه میترسم همش دوس دارم شوهرم خونه باشه

دستام میلرزه همش از تاریکی بدجور وحشت میکنم

بچم هم بیقراره همش. فکرمیکنم چون من بیقرارم و بهش شیرمیدم اونم اینجوری شده

ازخانوادم دورم، نگهداری از دوتابچه شیطون برام سخته. هنوز افسردگی و بعد زایمانم مونده و اضافه وزنم. ...

الهی عزیزدلم

همش تنهایی توخونه شماهم؟؟

کدوم شهری

من بعد دوسال اونم با کلاس هنری رفتن حالم بهتر شده وگرنه باید دکتر میرفتم ترسیدم برم بهم دارو بده به ...

منم کلاس هنری حالمو خوب میکنه اماالان بچم خیلی کوچبکه هنوز. خیلیم بیقراره

ینی پارچه خیس شده به آب نمک بمالم کف خونه؟؟

عزیزم بهتره سرکه و نمک درس کن اسپری کن کف زمین بعد باپارچه یا تی همجا بکش

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

الهی عزیزدلمهمش تنهایی توخونه شماهم؟؟کدوم شهری

عاره. ایلام