2777
2789
عنوان

به نظرتون کی مقصره من یا همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 69 پست
میدونم دستت درد نکنه ولی همسرتون اینجوری به قضیه نگاه نمیکنه از دید ایشون الان یه بی عرضه بنظر میرسن ...

بهش اوانس خیلی دادم از اردیبهشت گفتم با صاحب خونه حرف بزن که بلند میشیم نزد نزد تا ۷ تیر .مهلت تخلیه خانمون ۲۵ بود با هزار بدبختی جا پیدا کردیم.گفتم نیاییم این منطقه جای دیگه بردمش پاشو توی یک کفش کرد الا بلا اینجا.حللا امده پشبمونه

داشتم حالت تهوع میگرفتم.از گرما.خونمون هواش خیلی بدخ.

حتما مثل خونه من از همه طرف آفتاب خوره 😮‍💨

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش اوانس خیلی دادم از اردیبهشت گفتم با صاحب خونه حرف بزن که بلند میشیم نزد نزد تا ۷ تیر .مهلت تخلیه ...

چه فایده واقعا به خاطر یک کم کرایه کمتر بدن میرن خونه محل پایینت. میگیرن بعدش پشیمون میشن چه سود یکسال باید بسوزی و بسازی خواهر 😒😒

چه فایده واقعا به خاطر یک کم کرایه کمتر بدن میرن خونه محل پایینت. میگیرن بعدش پشیمون میشن چه سود یکس ...

حرف ادمو گوش نمیده برای من دردسر درست کرده منم دیگه زیاد به ایده هاش وحرفاش اهمیت نمیدم کار صحیح را خودم انجام میدم .دوبار بهم ضربه زده

چه فایده واقعا به خاطر یک کم کرایه کمتر بدن میرن خونه محل پایینت. میگیرن بعدش پشیمون میشن چه سود یکس ...

۳ ماه وقت داشتیم دنبال خونه بگردیم تمام زمانمونو سوزوند اخرش این اشغال دونی نصیبم شد

اره

خدا به دادت برسه خوب کردی دختر بلند شدی رفتی زنگ زدی اومد درست کرد خدایی خونه میشه فر دیوارا مثل کوره ازش آتیش میباره حالا من سر شبی با شوهرم بحث کردم گفتم آوندی مشهد خدا به سر شاهده همه چیز مرتب نکنی وانت میگیرم اساس و اثاثیه میارم خونه مامانم تو رو بخیر ما رو به سلامت به قرآن کوتاه اومدم از منطقه خوب و شیک یکهو بیای پایین شهر روانی شدم 

حرف ادمو گوش نمیده برای من دردسر درست کرده منم دیگه زیاد به ایده هاش وحرفاش اهمیت نمیدم کار صحیح را ...

امان از دست نرد بی خیال خواهر امان 😔😔😔

اسی این جور مردا زود پشیمون میشن احتمالا اینم پشیمون میشه

من به صاحب خونه گفتم مشکلمو ۱۵ روزه حل نکردی گفت بلند شو.گفتم خسارتمو بدید چسم بلند میسم.اخه اونم گفت واست پمپ و مخزن میخرم انگار نه انگار.مخزنی رو پیدا کردم اوزدم خونم باز میگه بگذار بببینم اینا پشم شیشه میزنن به پمپ یا نه

خدا به دادت برسه خوب کردی دختر بلند شدی رفتی زنگ زدی اومد درست کرد خدایی خونه میشه فر دیوارا مثل کور ...

من دورنگی صاحب خونه اذیتم کرد هی میکه انجام میدم انجام میدم انجام نمیده.واقعا کش داده همه چیو