۱۵ روزه آمدیم جای جدید .پمپ ابو شبا میبندن ۶ ساعت شب کولر ندارم.به صاحب خانه گفتم گفت اسپیلیت براتون بخرم یا یک مخزن پمپ مجزا بخرم.یک هفتم منو هی فرستاد پیش مدیر ساختمان که نشد چیزی ازش دربیاد.در نهایت کولر عیب پیدا کرد امروز شوهرم مدام فخاشی میکرد چون کولر نداشتیم منم زنگ زدم با هزارتا بدبختی نصاب پمپ و تعمیرکار کولر پیدا کردم امد درست کرد بعد مالک اصلی رو پیدا کردم صاحب خونه من با مالک ۵ تا واحد مجتمع صحبت کرد بالاخره گفتن روی پمپ پشم شیشه میزنن صدا نده این اقا هم که امد کولرو درست کرد گفت چرا صاحب خانه سرویس نکرده بهتون داده پر کثافت بود به صاحب خانه گفت هیچی نگفت صاحب خونه هزینشو انداخت گردن من وهمسرم.منم ناراحت شدم زنگ زدم گفتم هزینش با شما بوده و مشکل اب ما ۱۵ روزه حل نشده گفت نمیخوای تخلیه کن منم گفتم خسارت بده چشم تخلیه میکنم.بعد پدرم زنگ زد بهش از پدرم مهلت ۳ روزه گرفت تا مشکلو حل کنه.در نهایت همسرم میگه من طااق میخوام چون تو جای من توی اجتماع حرف میزنی
این از طرف من قشنگ بهش بگو ... الدنگ وقتی تو نشستی با فلان دوتار میزنی و هی انقورت میای کی باید بکنه مردی بلند شو برو کارات و بکن الکی واسه من کوزه کوز نکن فهمیدی طلاق میخای هررررری راه باز جاده دراز چی فکر کردی تو تو اجتماع جای من حرف میزنی خب شغال تو که مثل گوسفند دور خودت میچرخی تو که مرد نیستی بی عرضه ای کی باید کارها رو بکنه من مرد نگرفتم که والله یک زن گرفتم باید راش ببرم ادعاشم میشه پاشو جمع کن خودت مرتیکه لقو
چقدر زندگی زیباتر میشود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم
اها پس ولش کن تا خودش اروم بشهقلق چیزی نداره. مثلا دفعه بعد مشکلی پیش اومد با نرمی باهاش حرف بزن یا ...
اردیبهشت زبونم مو دراورد بهش گفتم با صاحب خونه صحبت کن تا اخر تابستون بمونیم گفت میگذاره بمونیم بعد ۷ تیر به صاحب خانه گفت پایان قراردادمون ۲۰ تیر بود ایشون گفت نمیخواعید تمدید کنید برید .دهنم سرویس شد اینجارو پیدا کردم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کارتون که نادرست نبوده ولی موردپسندم نبوده.باید خود همسرتون اینکارو میکرد مگر اینکه از زیر بار مسئول ...
اخه از صبح پاشده سر گرما فحاشی میکنه.منم دیشب پنکه رو بهش دادم خودم یک جای دیگه خوابیدم حالم بهم خورد صبحم پاشدم تا ۴ بعد از طهر فحش میداد خسته شدم زنگ زدم نصاب و تعمیر کار بیاد
جانباز هست ولی حرف منو گوش نمیکنه بعش گفتم زودتر پاشیم دنبال خونه بگردیم قبول نکرد این اشغال دونی نصیبمون شد.گفتم این منطقه نیاییم به زور امد الان پشیمونه
جانباز هست ولی حرف منو گوش نمیکنه بعش گفتم زودتر پاشیم دنبال خونه بگردیم قبول نکرد این اشغال دونی نص ...
خواهر منم الان همین وضع و دارم به خدا دارم دیونه میشم یه صاحب خونه بی خیر امروز پمپ آزمون خراب شد سوخته باز خدا رو شکر مامانم خونش نزدیکمونه اومدم اینجا گاز رو میزی ترموکبلش خرابه دیروز اومدن راه مله ها رو گچ کردن صاحب خونه بی انصاف نیومده ببینند چه خبره خودم همه پله ها رو جارو زدم تمیز کر مم همسایه ها هم کثیف کوچه چندش آشغال دیگه امروز قاطی کردم سر شوهرم گفتم به قرآن برگردی شهرمون و کشتمت ۲۰ روز یک دقیقه نشستم از خستگی
چقدر زندگی زیباتر میشود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم