2777
2789
عنوان

به نظرتون کی مقصره من یا همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 69 پست

این از طرف من قشنگ بهش بگو  ... الدنگ وقتی تو نشستی با فلان دوتار میزنی و هی انقورت میای کی باید بکنه مردی بلند شو برو کارات و بکن الکی واسه من کوزه کوز نکن فهمیدی طلاق میخای هررررری راه باز جاده دراز چی فکر کردی تو تو اجتماع جای من حرف میزنی خب شغال تو که مثل گوسفند دور خودت میچرخی تو که مرد نیستی بی عرضه ای کی باید کارها رو بکنه من مرد نگرفتم که والله یک زن گرفتم باید راش ببرم ادعاشم میشه پاشو جمع کن خودت مرتیکه لقو 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

اها پس ولش کن تا خودش اروم بشهقلق چیزی نداره. مثلا دفعه بعد مشکلی پیش اومد با نرمی باهاش حرف بزن یا ...

اردیبهشت زبونم مو دراورد بهش گفتم با صاحب خونه صحبت کن تا اخر تابستون بمونیم گفت میگذاره بمونیم بعد ۷ تیر به صاحب خانه گفت پایان قراردادمون ۲۰ تیر بود ایشون گفت نمیخواعید تمدید کنید برید .دهنم سرویس شد اینجارو پیدا کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارتون که نادرست نبوده ولی موردپسندم نبوده.باید خود همسرتون اینکارو میکرد مگر اینکه از زیر بار مسئول ...

اخه از صبح پاشده سر گرما فحاشی میکنه.منم دیشب پنکه رو بهش دادم خودم یک جای دیگه خوابیدم حالم بهم خورد صبحم پاشدم تا ۴ بعد از طهر فحش میداد خسته شدم زنگ زدم نصاب و تعمیر کار بیاد

بد بخت جانبازه میفهمی

پس لطفا اگه زنش داره لطف میکنه و بار مسئولیت ایشون رو به دوش میکشه به جای تشکرحرف  الکی نزنه طلاق طلاق والله به جای تشکره 

بد بخت جانبازه میفهمی

جانباز هست ولی حرف منو گوش نمیکنه بعش گفتم زودتر پاشیم دنبال خونه بگردیم قبول نکرد این اشغال دونی نصیبمون شد.گفتم این منطقه نیاییم به زور امد الان پشیمونه

ن جانبازه .موج گرفتگی داره توی اجتماع نمیتونه خیلی عادی رفتار کنه وقتی اوضاع قاطی پاتی میشه موج گرفت ...

نگاه تو رو خدا

یه جانباز واقعی باید مستاجر باشه همش جوش کنه 

طرف الکی خودش رو جانباز میکنه و  همینجور مفت مفت پول جانبازی میگیره

پس لطفا اگه زنش داره لطف میکنه و بار مسئولیت ایشون رو به دوش میکشه به جای تشکرحرف الکی نزنه طلاق طل ...

دقیقا.جانبازه که جانبازه.خودش باید کار خودشو انجام بده نه منو بندازه جلو بعد معترض شه خودش زنگ میزد به تعمیرکار

اخه از صبح پاشده سر گرما فحاشی میکنه.منم دیشب پنکه رو بهش دادم خودم یک جای دیگه خوابیدم حالم بهم خور ...

میدونم دستت درد نکنه ولی همسرتون اینجوری به قضیه نگاه نمیکنه از دید ایشون الان یه بی عرضه بنظر میرسن.

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
جانباز هست ولی حرف منو گوش نمیکنه بعش گفتم زودتر پاشیم دنبال خونه بگردیم قبول نکرد این اشغال دونی نص ...

خواهر منم الان همین وضع و دارم به خدا دارم دیونه میشم یه صاحب خونه بی خیر امروز پمپ آزمون خراب شد سوخته باز خدا رو شکر مامانم خونش نزدیکمونه اومدم اینجا گاز رو میزی ترموکبلش خرابه دیروز اومدن راه مله ها رو گچ کردن صاحب خونه بی انصاف نیومده ببینند چه خبره خودم همه پله ها رو جارو زدم تمیز کر مم همسایه ها هم کثیف کوچه چندش آشغال دیگه امروز قاطی کردم سر شوهرم گفتم به قرآن برگردی شهرمون و کشتمت ۲۰ روز یک دقیقه نشستم از خستگی