۱۵ روزه آمدیم جای جدید .پمپ ابو شبا میبندن ۶ ساعت شب کولر ندارم.به صاحب خانه گفتم گفت اسپیلیت براتون بخرم یا یک مخزن پمپ مجزا بخرم.یک هفتم منو هی فرستاد پیش مدیر ساختمان که نشد چیزی ازش دربیاد.در نهایت کولر عیب پیدا کرد امروز شوهرم مدام فخاشی میکرد چون کولر نداشتیم منم زنگ زدم با هزارتا بدبختی نصاب پمپ و تعمیرکار کولر پیدا کردم امد درست کرد بعد مالک اصلی رو پیدا کردم صاحب خونه من با مالک ۵ تا واحد مجتمع صحبت کرد بالاخره گفتن روی پمپ پشم شیشه میزنن صدا نده این اقا هم که امد کولرو درست کرد گفت چرا صاحب خانه سرویس نکرده بهتون داده پر کثافت بود به صاحب خانه گفت هیچی نگفت صاحب خونه هزینشو انداخت گردن من وهمسرم.منم ناراحت شدم زنگ زدم گفتم هزینش با شما بوده و مشکل اب ما ۱۵ روزه حل نشده گفت نمیخوای تخلیه کن منم گفتم خسارت بده چشم تخلیه میکنم.بعد پدرم زنگ زد بهش از پدرم مهلت ۳ روزه گرفت تا مشکلو حل کنه.در نهایت همسرم میگه من طااق میخوام چون تو جای من توی اجتماع حرف میزنی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من به صاحب خونه گفتم مشکلمو ۱۵ روزه حل نکردی گفت بلند شو.گفتم خسارتمو بدید چسم بلند میسم.اخه اونم گف ...
چه ربطی داره چرا واحد پایینی باید پمپ آب رو ببنده که صدا میده صدا میده که میده به درک ما چیکار کنیم تا صبح باید عذاب بکشیم خدا وکیلی واحد پایینی ها خیلی رو دارن خب عزیزم ساختمونها پمپ داره و صدا داره خیلی ناخوشی برو واحد دیگه تمام صاحب خونه ام زحمت بکشه پمپ بی صدا بگیره ماله منم همسایه هم کف بیشعور کلی آشغال ریخته زیر پله قسمت تانکر آب اصلا یه وضعی میخاستم بگم شما تا به حال جای مرتب و تمیز زندگی نکردین واقعا ؟
چقدر زندگی زیباتر میشود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم
چه ربطی داره چرا واحد پایینی باید پمپ آب رو ببنده که صدا میده صدا میده که میده به درک ما چیکار کنیم ...
من به صاحب خانه گفتم موظف هستید حل کنید توی قرار داد نوشته شده با اب .میخواستید قید کنید.گفت میخرم ولی بعد گفت اینا پشم شیشه میرنن به پمپ بیصدا میشه و...هی حرف عوض میکنه
من به صاحب خانه گفتم موظف هستید حل کنید توی قرار داد نوشته شده با اب .میخواستید قید کنید.گفت میخرم و ...
منم فردا به شوهرم میگم حتما حتما پمپ بگو درست کنه وگرنه من نیستم گاز رو ممیزی رو هم درست کنه خواهشا همه اینا رو موقع قولنامه گفته درست کنه بديش اینه دو نفره اینگاری زن و شوهره طلاق گرفتن ملک شراکتی بوده شانس ما نمیدونی چه وضعیه ۱۲ سال یک جای توب و شیک بشین با صاحب خونه با شخصیت بعد بیا پایین شهر و یک صاحب خونه ببی خیال و همسایه پلشت که زوجین هر دو اهل دل و اهل بخیه 🤦♀️
هیچی خواهر فعلا دندون رو جیگر بذاریم من از ماه دیگه میخام برم سر کار لااقل اعصابم آروم بشه وگرنه دیوونه میشم یک کم پول جمع کنم شد سال دیگه برم یه خونه بهتر و بلکن شیکتر و همسایه مرتب تر