یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دختر ترک 🥰متولد خورشید🫀✨عشق 🎹 و معشوقه🌧️ گشتم نبود نگرد نیست جز خدا هیچ چیز ارزش پرستیدن ندارد🕋 🫀👑 با خودت رفیق باش و بدون خدا تنها رفیقیه که صلاحتو میخواد🫂🌱بهش توکل کن که او نامحدود برای محدود هاست.😇 هر کس نسخه خودشو میپیچه منم نسخه خودمو. حرفهای منفی و بیهوده برام جالب نیس.تحملم بالا تا یه حدی صبور اما زود عصبانی میشم عجله کار شیطونه صبرصبرصبر🌱از اشتباهام پشیمون نیستم اگر اتفاق نمیافتاد من تغییر نمیکردم. انتقاد پذیر. حرف زور تو کتم نمیره لجباز در حد لالیگا حرف منطقی حلع .برای حال خوبم تلاش میکنم علایق هامو می پذیرم . تجربه را تجربه کردن خطاست اما حسرت به دل موندن بدتره. راهای زیادی دارم برای قدم گذاشتن برام دعا کنید محتاج دعاهاتونم. دعاتون میکنم و صدق الله الرَبّی و العَتوبُ عِلَیه.
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است