2777
2789
عنوان

پیشنهاد بدین شام چی بخوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 48 پست

عزیزم اگه دکترت بهت نگفته من میگم روری یه استکان عرق کاسنی بخور و روزی یه دونه خیار واسه جلوگیری از زردی و یکی دوتا خرما واسه زایمان راحت و وزن گیری نوزاد عزیزت

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی؟چطور درست میشهاتفاقا تو ذهنم اومد گوشت رو اپز کنم با سیب زمینی سرخ کرده بخوریم

عصاره گوشت عزیزم تو گوگل بزن میاره 

مقوی ترین خوراکی

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
مبارک باشه 😍😍حالا اسمشو میخوای چی بزاری

مرسی

فعلا تصمیمون رز بود باباش میگه به دلم نمیشینه ولی من دوسش دارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

دلم هوس املت کردهاملت آقا جون پز

دیشب املت داشتیم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

عزیزم اگه دکترت بهت نگفته من میگم روری یه استکان عرق کاسنی بخور و روزی یه دونه خیار واسه جلوگیری از ...

اره دو هفته هست دارم عرق کاسنی میخورم روزانه

خیلی عطش دارم چیزای خنک مثل خیارسبز هندونه ماست دوغ اینارو دوست دارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

غذای سبکی نداریم که بخواد وزن رو بالا ببره!! 

پروتیین باید مصرف کنه،،، پروتییم هم سبک نیست 

البته خب مرغ تقریبا سبک هست 

گوشت و اابگوشت 

مغزیجات،، موز،،، 

استفاده کره تو غذاها

تخم مرغ اب پز 

ماکارونی 

کتلت 

چی هست؟

عصاره گوشته 

گوشت میذاری تو شیشه درشو میبندی میذاری تو ی قابلمه پر از آب ک بجوشه باعث میشه عصاره گوشت تو شیشه بریزه بیرون با نعنا داغ و نمک میخوریش 

خود گوشتش هم میشه خورد بعدش 

ولی اون عصاره خیلی خیلی مقوی هست

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
اره دو هفته هست دارم عرق کاسنی میخورم روزانهخیلی عطش دارم چیزای خنک مثل خیارسبز هندونه ماست دوغ اینا ...

نوشه جونت عزیزدلم از گرما هم هست انشالله بسلامتی فرشته کوچولوتو بغل بگیری

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....