2777
2789
عنوان

پیشنهاد بدین شام چی بخوریم

633 بازدید | 48 پست

ترجیحا سبک باشه و با ارزش غذایی بالا

باید نی نی رو تپل تر کنم ۱۰ روز دیگه دنیا میاد 🫄

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اوخی🥲🥹

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شیر موز

ی ذره سیر کنه حداقل

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

مباااااارکهههههه مامان خاااانم💖💖😍😍😍😍😍

گیلیلیلیلیلیلیلی😍💖💖💖💖🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊

نیمروووووو و گوشتتتتتت مامان خانممم💖💖💖💖😍😍😍😍🎊🎊🎊🎊🎊

رفتارم انعکاس شخصیت شماست:/👑

مباااااارکهههههه مامان خاااانم💖💖😍😍😍😍😍گیلیلیلیلیلیلیلی😍💖💖💖💖🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊نیمروووووو و گ ...

مرسییی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی ذره سیر کنه حداقل

شیر موز با نون  خخخخ سیر میشی 

مبارک باشه ان شا الله ب سلامتی دنیا بیاد 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

شیره کش گوشت

من مامانم خورده بود همشو خورده بودم تو دلش چاق و چله شده بودم 

ببین واقعا تاثیر داره ها

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
شیر موز با نون خخخخ سیر میشی مبارک باشه ان شا الله ب سلامتی دنیا بیاد

سلامت باشین

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شیره کش گوشتمن مامانم خورده بود همشو خورده بودم تو دلش چاق و چله شده بودم ببین واقعا تاثیر داره ها

چی؟

چطور درست میشه

اتفاقا تو ذهنم اومد گوشت رو اپز کنم با سیب زمینی سرخ کرده بخوریم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40