2777
2789
عنوان

پیشنهاد بدین شام چی بخوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 48 پست
غذای سبکی نداریم که بخواد وزن رو بالا ببره!! پروتیین باید مصرف کنه،،، پروتییم هم سبک نیست البته خب م ...

منظورم از نظر حجمش بود

مثلا از برنج و نون خوشم نمیاد ب زور میخورم

کلا اشتها ندارم 

همون مقدار کمو میخوام چیزی بخورم ارزش غذاییش بالا باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نینیتون پسره یا دختر؟

دختر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

نوشه جونت عزیزدلم از گرما هم هست انشالله بسلامتی فرشته کوچولوتو بغل بگیری

قربونت عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مبارکه به سلامتی به دنیا بیاد گل دخترتون

سلامت باشین

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کباب گوشت و دلستر بعدشم بستنی

چرا میگن دلستر خوبه؟

آخه دلستر هم مثل نوشابه ست دیگه 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

من گوشت قرمز رو یک روز در میون میخوردم 

دخترم ماشالله تپلی دنیا اومد ۳۷هفته

بعد شامم آجیل و مغزیجات

بستنی و شیر موزهم زیاد خوردم

و برنج 

ویارم پلو مخلوط با گوشت چرخی و دوغ و سبزی بود

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

من گوشت قرمز رو یک روز در میون میخوردم دخترم ماشالله تپلی دنیا اومد ۳۷هفتهبعد شامم آجیل و مغزیجاتبست ...

از اول بارداری غذایی ک خودم درست میکردمو زیاد نمیتونم بخورم در حد ی بچه غذا میخورم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از اول بارداری غذایی ک خودم درست میکردمو زیاد نمیتونم بخورم در حد ی بچه غذا میخورم

اخی عزیزم

من شاغل‌ک  بودم  بیشتر خونه مادرم بودم غذام با اونا بود خونه خودمم مادرشوهر میفرستاد‌

واقعا سخته تو بارداری آشپزی کردن

انشاالله نی نی سلامت دنیا بیاد 

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....