2777
2789
عنوان

پیشنهاد بدین شام چی بخوریم

633 بازدید | 48 پست

ترجیحا سبک باشه و با ارزش غذایی بالا

باید نی نی رو تپل تر کنم ۱۰ روز دیگه دنیا میاد 🫄

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اوخی🥲🥹

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر موز

ی ذره سیر کنه حداقل

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

مباااااارکهههههه مامان خاااانم💖💖😍😍😍😍😍

گیلیلیلیلیلیلیلی😍💖💖💖💖🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊

نیمروووووو و گوشتتتتتت مامان خانممم💖💖💖💖😍😍😍😍🎊🎊🎊🎊🎊

رفتارم انعکاس شخصیت شماست:/👑

مباااااارکهههههه مامان خاااانم💖💖😍😍😍😍😍گیلیلیلیلیلیلیلی😍💖💖💖💖🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊نیمروووووو و گ ...

مرسییی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی ذره سیر کنه حداقل

شیر موز با نون  خخخخ سیر میشی 

مبارک باشه ان شا الله ب سلامتی دنیا بیاد 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

شیره کش گوشت

من مامانم خورده بود همشو خورده بودم تو دلش چاق و چله شده بودم 

ببین واقعا تاثیر داره ها

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
شیر موز با نون خخخخ سیر میشی مبارک باشه ان شا الله ب سلامتی دنیا بیاد

سلامت باشین

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شیره کش گوشتمن مامانم خورده بود همشو خورده بودم تو دلش چاق و چله شده بودم ببین واقعا تاثیر داره ها

چی؟

چطور درست میشه

اتفاقا تو ذهنم اومد گوشت رو اپز کنم با سیب زمینی سرخ کرده بخوریم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40