2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگ حرف نمیزنی نمیفهمممشکلت چیه خب بگوراهنماییت کنممن خودمم طراحی سایت میکنم حالاخیلی پیشرفته نه ول ...

منظورم این بود سرمایه ندارم 

ʙᴜᴛ ᴄᴀɴ ʏᴏᴜ ʟɪꜱᴛᴇɴ ᴅᴏ ʏᴏᴜ ᴇᴠᴇɴ ꜰᴇᴇʟ ᴀɴʏᴛʜɪɴɢ

درموردسایتت توضیح بدهروی هرقسمت بزنی واردچی بشه اینجوریرواوناکیلیک کنی چی نمایش داده بشه

حتما 

هدف سایت سرگرمی و تبادل نظره

که از بازی شهروند و مافیا الهام گرفته شده 

مثلا قسمت تالار شامل اتاق های گفتگو میشه 

یا دارای چت خصوصی 

و تشکیل گروه هم هست

درموردسایتت توضیح بدهروی هرقسمت بزنی واردچی بشه اینجوریرواوناکیلیک کنی چی نمایش داده بشه

مثلا اگر روی قسمت نقش بزنی (سیتیزن)

امتیازات فعالیت ها رتبه و...

دکمه های بالا نوتیف هایی ک دریافت میکنه لایک ها و جستجو هست

هوم مثلا داشبورد اصلی میتونی باشه یا وقتی روی پروفایل میزنی وارد داشبورد اصلی میشی

مثلا اگر روی قسمت نقش بزنی (سیتیزن)امتیازات فعالیت ها رتبه و...دکمه های بالا نوتیف هایی ک دریافت میک ...

بسیارعالی 😂

من فعلاتاهمین صفحه ای که فرستادی بلدم بسازم 

اینکه بعددکمه بزنی بره یه قسمت دیگه روهنوزآموزش ندیدم

چ جالبیکم دیگه حرفه ای بشم بیشتریادبگیرم اگه شدباهم میسازیمش

ایده طولانی تری داره ولی خب نمیدونم شدنیه یا ن 

واقعا داری میگی؟

بسیارعالی 😂من فعلاتاهمین صفحه ای که فرستادی بلدم بسازم اینکه بعددکمه بزنی بره یه قسمت دیگه روهنوزآم ...

آهان خوبه

بسیارعالی 😂من فعلاتاهمین صفحه ای که فرستادی بلدم بسازم اینکه بعددکمه بزنی بره یه قسمت دیگه روهنوزآم ...

بخوای همین صفحه رو بسازی چقدر طول میکشه؟