2777
2789
عنوان

جهزیه میخرم مادرشوهرم تیکه میندازه

2343 بازدید | 99 پست

عقدم و درحال خرید جهاز.با این که خیلی کمتر میرم خونشون هفته ای یک بار اما رفتاراشون اذیتم میکنه.تشک و بالش خریدم با کلی ذوق به مادرشوهرم گفتم.گفت ای بابا توی این بی جایی توام رفتی خریدی.

خب پس چیکار کنم نخرم؟

اینم بگم از صبح تا شب بام حرف نزد زیاد خودم سر صحبت رو باز کردم و باش حرف زدم.

رفتارش خیلی بام سرد شده درصورتی که من اصلا بی احترامی نمیکنم جواب نمیدم خیلی ارومم.

خیلی خسته شدم از دوران عقد و این فشارهای روانی.خانواده شوهرم تا حرف عروسی میشه بحثو  عوض میکنن.

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️

سگ محلشون کن

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا میگی خب 

دیگه هر چی خریدی نگو 

کلا محلشون نذار 

نکنه از عروسی خبری نیست!؟ اینجوری رفتار میکنن مشکوک شدم 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

بیخیال خانواده شوهر کیلویی چنده شوهرتو بچسب.اون قراره واست عروسی بگیره .من دوران کرونا عقد اینا کردم هیچ مراسمی نگرفتن واسم ولی گفتم اگه عروسی نگیری دیگع قید منو بزن بهترین عروسیو شوهرم برام تو باغ گرفت مادرشوهر  هر روز میگفت همینجوری برید خونتون  نمی‌دونست چجوری عروسیو خراب کنه😑 

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

عزیزم اصلا خودتو به خونواده شوهر نچسبون از خوبی های شوهرت از جهات از خونواده اصلا پیششون نگو کمتر اذیت میشی سعی نکن باهاشون زیاد صمیمی بشی چون باعث میشه احترام شکسته بشه کم برو کم بیاتا عزتت کم نشه خودم زخم خورده ام

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

نگو چراذهمه چیو میگی.ماهی یکبار برو.ببین تجربه من میگه نری و رفت وآمد نکنی تو عقد صدهیچ جلویی

اره خودمم خیلی دوسدارم که رفتو امد نکنم اما شوهرم ناراحت میشه از دستم فکر میکنه مقصر منم.

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️