2777
2789
عنوان

جهزیه میخرم مادرشوهرم تیکه میندازه

| مشاهده متن کامل بحث + 2343 بازدید | 99 پست
اصلا چرا باید بهش بگی چی خریدی؟جهیزیه منو موقع چیدن تو خونه دیدن

میخوام بهشون بفهمونم ما اماده ی جشن عروسی هستیم اوناهم به فکر بیوفتن

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نگو اصلا حرف عروسی وخرید جهاز رو محل نزار بهشون سعی کن خیلی کم تر بری خونشون تا خودشون بیان جلو اگه این جوری ادامه بدن در زندگی آینده هم به مشکل میخوری زیاد عجله نکن 

توی این دنیا دیگه هیچ کس به هیچ کس رحم نمیکنه فقط خودتی با خدای خودت من زیاد خنجر خودرم اعتماد کردمو درمقابل اعتماد فقط خنجر ودرویی دیدم  دیگه حتی برادر به برادر خودش هم رحم نمیکنه 
چرا میگی خب دیگه هر چی خریدی نگو کلا محلشون نذار نکنه از عروسی خبری نیست!؟ اینجوری رفتار میکنن مشکوک ...

عروسی که گفتن میگیریم چون اولین پسرمونه.ولی حالا حالاها به فکرش نیستن چون همسرم چندماه از سربازیش مونده.حتی مشخص نمیکنن حدودی کی جشن میگیرن.خیلی اذیتم چون همه مبهمه

وقتی خودت انتخاب کردی با این وضعیت پاش بمون

اینم شد همدردی...انتخاب چ ربطی  ذات بد بعضیا دارعاخه 

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

بیخیال خانواده شوهر کیلویی چنده شوهرتو بچسب.اون قراره واست عروسی بگیره .من دوران کرونا عقد اینا کردم ...

مادرشوهرم که میگه عروسی مال پسره عروس نباید زیاد کسی رو دعوت کنه.طرز فکرش خیلی اذیتم میکنه.منم دختری نیستم که جواب بدم همش میریزم تو خودم مریض شدم

خب دیگه براش تعریف نکن...منم اینجور بودم..الان 20 سال شده...ولی درست نمیشن...

اهمیت نده و رفتنتو کم.کن..مبادا گلگیشو. ب نامزدت بگی..از حالا مدیریت کن...بزار بسوزع

ببینه بین شما و نامزدتنامزدت خوب بیشترم میسوزن...

مراقب زندگیت باش...قرار نیست همه  براش بگی..اخرش جهازتوجهازمییری خودش می‌بینه...یکم بیشتر خودتو از چشمشون دور نگه دار..عزیز تری..اینو تتجربم داره میگه...ببخشید خواهری.

انشالله خوشبخت بشین.و باهم پیر بشین..

چشمتون میزنن..دیگع نگو چیا میخریچیا نه 

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

به همسرت بگو جهازم آمادست باید بریم والا زیر همه چیو میزنم همسرت شاغله کار درست وحسابی داره؟

اره ارشد معماری هست کارای اجرایی ساختمان میکنه.خانوادش هم وضع مالی خوبی دارن.همش سنگ میندازن جلو پامون.من ۶ سال دوست بودم دوسالم عقدم حس میکنم زندگیم داره الکی پیش میره هنوز نرفتم سر زندگیم.مادرشوهرم چون خودش دوسال و نیم صیغه بوده انتظار داره منم صبر کنم خیلی زیاد‌

عزیزم نگو اصلا حرف عروسی وخرید جهاز رو محل نزار بهشون سعی کن خیلی کم تر بری خونشون تا خودشون بیان جل ...

اره من که خیلی خسته شدم واقعا دوسندارم ببینمشون اصلا.شوهرم مجبورم میکنه برم 

اره ارشد معماری هست کارای اجرایی ساختمان میکنه.خانوادش هم وضع مالی خوبی دارن.همش سنگ میندازن جلو پام ...

دیگه جلوشون وایستا چون همسرت لذت جنسی رو باهات کامل داره دلش نمیاد بره سرخونه زندگیش بهتره یه هشدار بدی چون اولین کسانی که صدمه میبینن مادرت وخودتی چون زیر بار فشار روانی هستید عزیزم 

سعی کن هر وقت میری حتما با همسرت باشی.اگرم مجبوری بدون همسرت بری مدت زمان زیادی نمون ،یکی دو ساعت.حر ...

دوسندارم بام لج بیوفتن خودم شروع میکنم به حرف زدن گفتن خندیدن که دلشو بدست بیارم.نمیدونم اصلا چیکار کنم