چند روزه اومدیم سفر ، دختر من یک سالشه و بعضی از فامیلای نزدیکم و پدر خودم یه پولی دادنبه دخترم (یه جور رسمه که اگه کسی سفر زیارتی بره یه پولی تو جیبش میزارن که احتمالا شماهم همچین رسمی داشته باشید) حالا من دیروز به شوهرم گفتم که من از پدر و مادرت انتظار داشتم که اونا هم چنین کاری بکنن و من ناراحت شدم (ما همیشه برای مادرشوهرم کردیم و اون به شدت روی اینجور رسمو رسوما برای خودش حساسه اگه نکنی حتما گلایه میکنه) و من صرفا جهت درد و دل و اطلاع به شوهرم گفتم و واقعا کش هم ندادم و همه چی عادی بود که البته اشتباه کردم بهش گفتم، تا اینکه بعد از ظهرش پدرشوهرم پیام داد که شماره حسابتو بفرس یه پولی برا دخترت بزنم ، منم از شوهرم پرسیدم که اون گفته ، اونم گفت که اره و به پدر گفته ، من از این کارش خییییییلی ناراحت شدم ،انگار از یکی هدیه گدایی کنی اگه خودشون میخواستن میدادن دیگه ،چه طور مادر شوهرم حواسش به تولد و چیو چی خواهر شوهرم هست و حساسه و ما باید همه کاری کنیم ولی خودش در مورد دختر من زده به ندونستن؟
خلاصه منم به بهانه های مختلف شماره حسابمو به پدرشوهرم نفرستادم چون به غرورم برخورده و دلم نمیخواد دخترمو کوچیک کنم ، الآنم شدیدا با شوهرم دعوا کردم
به نظرتون من فکرم اشتباهه؟