2777
2789
عنوان

با شوهرم شدیدا دعوا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 85 پست

مردا نمیفهمن ی سری چیزا قبل اینکه ما درخواست کنیم قشنگه و لذت داره برامون وقتی گفته میشه بی ارزشه دیگه 

منم با شوهرم سر اینکه بم اهمیت نمیده منو نمیبره بیرون دیشب باش دعوام شد 

آخرش گفتم بش دردم اینه ولی حتی اگر الانم ببریم‌بیرون اصلا دوست ندارم چون من قبلش گفتم‌بت‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم همینطوریه یه سری پسرم بیمارستان بستری بود بهش گفتم مادرت حتی یه زنگم نزد به دو دقیقه نکشیده ...

اره شوهر منم اینطوریه ، بعضی موقع ها خوبه اتفاقا ولی تو این مورد من واقعا نباید میگفت

اخ قربون دهنت

دلتون برای مردجماعت نسوزه زبون درازی دارن .النم خیلی دیگه ادامه دارنکن بحثوهیچی نگواوناخودشون خونوادشون بهترمن وتومیشناسن میدونن ک بایدپول میداده بدیش اینه ک توقعی ندارن وبرای خونوادشون کورمیشن

شوهر منم همینطوریه یه سری پسرم بیمارستان بستری بود بهش گفتم مادرت حتی یه زنگم نزد به دو دقیقه نکشیده ...

سریع خودتو می‌زدی به کوچه علی چپ میگفتی من؟ نه من چنین حرفی نزدم کی گفته ؟ بعد میگفتی آخی فلانی احتمالا خودش شاکی بوده از زبون من گفته،نه مادر جان من تو این بیمارستان و این استرس کجا برام مهمه کی زنگ زد کی نزد من نگفتم

گمونم شوهرشمام ازاوناس ک خانوادش اگرمقصرم باشن طرف اوناس پس بهترع وقتی میدونی چجوره گله ازخانوادش نک ...

طبیعاتا شوهرم برای خواهر و مادرش جون میده ، دلم میخواست رفتارای مادرشو ببینه و بعداً زر نزنه ، 

مشکلی مطرح شده و همسرتون دوست داشته مشکل رو حل کنه. از روی دوستی این کار رو کرده. 

اگر ایرادی در ما باشه و بخاطر اون ایراد سرزنش بشیم، دوست داریم ایراد رو برطرف کنیم درسته؟ حالا اگر ما حق برطرف کردن مشکل رو نداشته باشیم. بد میشه.

خانواده ایشون کم کاری کرده، بخاطرش سرزنش شده. تلاش کرده برطرف کنه. اما حق نداشته برطرف کنه. یعنی کنترلی روی بوجود آمدن مشکل نداشته و همچنین کنترلی روی برطرف کردن مشکل هم نداره ولی بخاطرش سرزنش هم میشه. یکم غیر منصفانه به نظر میرسه.

کاشکی پدرشون نمی‌گفت که پسرش زنگ زده.

الهی😑ببین از این لحاظ میگم خوب شد چون مادرشوهرت اومد بچه تورو نادیده بگیره و فرق بزاره ب قول خودتفک ...

از این زاویه که میگی خوبه ها ولی همش به این فکر میکنم میشه پول گدایی کردن ، فامیل شوهرم کلا اینطوری هستن ، ما باید رسوماتو به جا بیاریم و اگه نکنیم مادرشوهرم می‌ره رو اعصابم ولی ماشاا... به ما که میرسه کلا رسم و رسومات فراموش میشه

مرداهمشون سروته یکین حتی اگرسالی یه بارخانوادش زنگت نزنن بازمیگن نه اون بزرگتره توبدی فلانی بهتره م ...

آخ آخ شوهر من یه حرفایی بهم میچسبونه و رسماً منو یه آدم کینه ای و عقده ای نشون میده

طبیعاتا شوهرم برای خواهر و مادرش جون میده ، دلم میخواست رفتارای مادرشو ببینه و بعداً زر نزنه ،

مردی ک حتی برای خاهرشم جون بده بایدتوزندگیت خودتوبزنب به بیخیالی برات مهم نباشه این چیاگله نکن چون بکنی اعصاب خوردیش برای خودته وبس اوناچیزیشون نمیشه منم مثل توام میبینم خونوادش نورچشمشن میگم هرچی بگم بازخودم ادم بدقصه ام گله نمیکنم 

اخه اعصابم خیلی خورد شد ، من باهاش درد و دل کردم و اون حق نداشت بگه ،چرا به عزت دخترم فک نکرد؟

احتمالا شوهرت به این فکر کرده که اگر به پدرش نمیگفت ، تا همیشه بهش سرکوفت میزدی ‌. بعدش حالا مگه چی شده . گفته که گفته . بیخیال . زندگی رو سخت نگیر عزیزم