2777
2789
عنوان

بیاین از خاستگارای سمتون بگین😂🤭

9082 بازدید | 209 پست

خود من یه جراح بود جراح مغزو اعصاب طرف تهرانم بود مطبش بعد ازم خاستگاری کرد روز دوم بهم گفت یه تومن داری بهم بدی ؟😂😂اینم شانس منه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکیش خیلی سم بود 

جوری که داشت جدی جدی باعث جدایی من و نامزدم میشد این یکی دو روز😑

بعضی از چالش‌ها و مسیرهای زندگی رو باید به تنهایی طی کرد. در این مواقع، تکیه‌گاه اصلی فرد، خودش و ایمانش به خداست. این امر می‌تونه به رشد فردی و استقلال منجر بشه و نشون می‌ده که گاهی برای رسیدن به موفقیت، نیاز داریم که از دیگران فاصله بگیریم و به درون خودمون رجوع کنیم🌱🤍✨

۳۰ سال ازم بزرگتر بود یعنی سنش از پدرمم بیشتر بود....اونوقت میگف دلم جوونه

"ایرانم💚 "خلیجِ تا ابد فارس🩵 "فِرِشته‌ ای از‌ نَسلِ‌آریا💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

خیلی زیاد داشتم همه دکتر مهندس

بدخواه زیاد دارم اینجا ولی طرفدارا بیشترن. به قران کاربر مرد نیستم تروخدا انقدر نگین . ده بار عکس خودمو گذاشتم . من عاشق مهدی احمدوند هستم در اینده زنش میشم به قانون جذب ایمان دارم . پروفایلم عشق زندگیم مهدی احمدوند هستش. ۱۲ مرداد سال ۱۴۰۴ از این سایت میرم . برنخواهم گشت

پیک موتوری بود میگفت من سفارشا رو میبرم توعم بیا پشت موتورم بشین کمکم کن:)🤣

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)