2777
2789

😭 از خودم حالم بهم میخوره

سی سالمه . یه زندگی نه ساله بشدت سخت و بد داشتم اصلا قابل توضیح نیس کتک میخوردم بی احترامی بی حرمتی .همش بیمارستان اعصاب ای سی یو همش شوک ect . 

با بدبختی طلاق گرفتم . 

الان یه خاستگار نمازخون جوان بامرام خوش تیپ ولی ساده و رسمی دارم . مال دنیا و ثروت نداره اما کارش و تحصیلاتش خوبه . 

عاشق زن و زندگی و بچه است ، خودشم تو زندگی قبلش اذیت شده .

مریضه 😭 پلاکتش پایینه .

اما خیلی خوبه . کورد هست ، زن دوست و غیرتی . 

اون خوبه ولی من بدم 😭 من هرزه ام . خدایا خدایا تو نجاتم بده 

چیکار کنم افسردگی دو قطبی داشتم هنوزم اثراتش باهامه 

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پلاکت خون‌ پایین که مریضی نیست این چه حرفیه میزنی 

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

هان!؟

چی کردی مگه 

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.