2777
2789
عنوان

بچه ها رلم کلا عوض شده🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 45 پست
اون اویل برات گل و کادو اینا هی می خرید ؟ یا لفظی قربون صدقه میرفت ؟ دیت اینا میرفتیم اوایل میشه بگی ...

عزیزم ما رابطمون عالی بود! قهر میکردیم بعد یک ساعت اشتی بودیم و قربون صدقه … ما رابطمون بخاطر کارش دوره هر دوماه میاد اینجا ک خانوادشو ببینه برام کل میکرف کادو میگرف خیلی خوب بود … حساس بود روم یهو دیدم سرد شد … اخه اینم بگم ک من رفتم سر کار اونجا میگفتن صاحب کارم دعا میخونه ک بقیه با کسی نباشن ینی ب چشم هم دیدم! بعدش دیدم ما رابطمون سرد شد وقتی فهمید ک ما با هم هستیم … کلا پارتنرم عوض شده چند روزه دیدم تو چت ناشناس خرف میزنه مطمئنم با یکی حرف میزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم الان آشتی کردین خب تا میتونی بی محلی کن عکس نفرست قرار نرو زنگ نزن پیام نده یکی دو هفته ا ...

اره دقیقا بخدا قلبم درد میکنه … من ادمی نیستم ک اینحوری بشم سر پسر ولی اینو خدایی دوس دارم. تو چت ناشناس دیدم خرف میزنه شات داد حواسش نبود …

بچه ها بنظرتون امروز بهش زنک بزنم راجب چت ناشناس باهاش صحبت کنم بگم ببین اینا ب دردت نمیخورن تهش دو روزه! کسی ک چند ماهه با خوب و بدت ساخته رو ب اینت ترجیح نده! من چند روز میرم ببینم خدایی میتونی بدون من؟ خدایی اینقدر اونا ارزش دارن که بخوای باهاشون حرف بزنی و منو ترجیح بدی؟ کسی ک تو چت ناشناس با تو حرف میزنه با صد نفر دبگه هم حرف میزنه!!! خدایی میگم بهش شاید درس شد نشد بخدا اینقدر خواستگار خوب دارم .. حتی شده درد میکشم اما خودمو جدا میکنم …

بیخیال ابجی از عمد گذاشتم که غلط انداز باشه ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را... 

بنظرم به خاستگار هات فرصت بده آشنا شو باهاشون

اره اما الان با رلم حرف زدم میگ من برای ازدواج میخوامت اما اوضاع درستی ندارم … نمیخوام بدبختت کنم اک میتونی تا دوسال یا یک سال صبر کنی تا من شرایطمو اوکی کنم .. هی میگ فشار روم بود داداشم فرستادم ک دلسرد بشی بری اما دوست دارم هی جون مادرشو قسم خورد حتی با مامانمم حرف زد …

عزیزم رابطه اینطوری بدردت نمیخوره همین الان تمومش کن محکم واسه همیشه پسره رفته تو باد ناشناس حرف زده ...

سلام عزیزم منم ۳ماه بلااکم ممکنه برگرده هیچ تقصیری نداشتم خودش گفت تو خوبی من نمیسازم یعنی من مشکل داره اخلاقم تاپیکام بخون

منم ۳ماه بلاکم کرده داغونم بنظرت برمیگردهتایپکام بخونچندماه جدا شدی

ببین ما خیلی ماجرا داریم اگه بخوام توضیح بدم که ماشاالله کاش میتدنستی میرفتی تاپیکایی که دربارش نوشتمو میخوندی 

من نزدیک دوسال و خورده اییه جداشدم ازش ولی خب بلاک نکردیم همو 

ما از بچگی باهم بودیم یه تایمی کات کردیم یعنی من ول کردم بنا به دلایلی 

باز کلاس هشتم من بهش پیام دادم اون بلاک کرد خب اکانتم فیک بود اسم خودم نبود اسممو ک عوض کردم اسم خودم کردم از بلاکی درم آورد 

ولی نه من بهش پیام دادم نه اون گذشت من تلگرامم و پاک کردم 

باز بعد یه چند دقت وصل کردم بهم پیام داد و اوکی شدیمو اینا 

(من رقیب هم داشتم)

بعد دوماه گفت من خیلی دوست دارم و واقعا عاشقتم و اینا ولی به خاطر شغل آیندمه(میخواد بره تو نظام)نباید با کسی درارتباط باشم و اینا بعد هی بیو کرافی غمگین میزاشت بیوهاشو بامن ست میکرد

چند بار بهش گفتم خب چرا تو ک رفتی اینجوری میکنی و اینا هی میپیچوند ک براتو نیست و اینا ولی تابلو بود قشنگ منظورش منم 

دیگه این ماجراها تموم شد 

که من یکسال پیش فهمیدم میخواسته بره خواستگاری(اون رقیب عشقیه ک گفتم)مامانش راضی نشده دختره هم ازدواج کرده 

اینم الان سربازه 

شماره ی منم هنوز توی گوشیش هست 

ولی نه من بهش پیام میدم و نه اون

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
سلام عزیزم منم ۳ماه بلااکم ممکنه برگرده هیچ تقصیری نداشتم خودش گفت تو خوبی من نمیسازم یعنی من مشکل د ...

خیلی بده واقعا بده اما من راه حل پیدا کرد خواستی درخواست بده بگم 

وای خدا چرا اخه ….

زندگیه دیگه💔🙂

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع