2777
2789
عنوان

بچه ها رلم کلا عوض شده🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 45 پست
اویزون؟ شما اصلا میفهمید چقدر سخته … نمیتونید کمک کنید حداقل زخم زبون نزنید

مخصوصا انقد تند این واژه رو بکار بردم ک ب خودت بیای بیشتر از این ارزش خودتو پایین نیاری 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا؟ 😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑 ترو خدا بیخیال مگه ادم قحطیه ک اویزون این شدی

دیگه وقتی سرد شده با دعا و جادو و جنبل کاری نمیشه کرد 

برا رل محترمتون 

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را... 

دیگه وقتی سرد شده با دعا و جادو و جنبل کاری نمیشه کرد برا رل محترمتون

چرا منو ریپلای کردی😂

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
ببین تجربمو میگممآویزون نباااش آویزوون نبااشپسرا یه اخلاقی ک دارن اینه دوست دارن دنبال همه چی بدوان ...

اره دقیقا ی مدت اینجوری شدم همه چی درس شد اما الان فرق میکنه تو چت ناشناس خرف میزنه!!! بخدا سراغ هرکی رفته بعدش برگشته چون هیچ کس باهاش نمیمونه 

دیگه وقتی سرد شده با دعا و جادو و جنبل کاری نمیشه کرد برا رل محترمتون

خوشم میاد همه جاهم هستیاا😂

واقعا چتونه شما پسرا؟ قبلش خودتونو میکشید که با طرف باشید بعدش ول میکنید میرید خاله بازیه؟

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
اره دقیقا ی مدت اینجوری شدم همه چی درس شد اما الان فرق میکنه تو چت ناشناس خرف میزنه!!! بخدا سراغ هرک ...

ولش کن لین دفعه توهم بهش محل نده باور کنن تو ارزشت بیشتر از ایناستتت

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
اگ‌متولد ۸۵ عی .. عزیزم سنت خیلی کمه برای این چیزا رابطه زیر ۲۴ واقعا بدرد نخوره خودم تجربه دارم که ...

اره دقیقا منم همینو میکم میگه ببین من صبرم تموم شده هر روز دعوا هر روز دعوا

اره درسته اما کلا خییییلی عوض شده تو این سه چهار روز … قدیم همش زنک همش پیام با هیجی مشکل نداشت یهو ...

بیکاری دیگ 

خداروشکر شوهرت نیست

دکمش و بزن 

معلومه این رابطه تهش پوچه

💗
چرا منو ریپلای کردی😂

به در میگم دیوار بشنوه 

کلا چنتا کاربر خوب تو سایت هستن با معرفت و کاردرست و نامبر وانن یکیشم شمایین 🌷

پرچمتون خیلی بالاس🌷

ولش کن لین دفعه توهم بهش محل نده باور کنن تو ارزشت بیشتر از ایناستتت

باورت میشه چند روز کارم گریس همش گریه میکنم قلبم درد میکنه بخدا از ته دلم نفرینش کردم بابت این روز هایی ک برام ساخته. 

به در میگم دیوار بشنوه کلا چنتا کاربر خوب تو سایت هستن با معرفت و کاردرست و نامبر وانن یکیشم شمایین ...

وااایییی سر صبی چقد تعریف و تمجید🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩  بسیار مچکرم و نظر لطف شماس 

خوشم میاد همه جاهم هستیاا😂واقعا چتونه شما پسرا؟ قبلش خودتونو میکشید که با طرف باشید بعدش ول میکنید ...

ما برا کسی خودمون نمیکشیم این اخلاق پسرای اواخر  دهه 70 و 80 هست بعضیاشون رو هر چی ادم لاشی هست سفید کردن

نه داداشش بود زنک زد بهم

ببین عزیزم 

الان آشتی کردین خب 

تا میتونی بی محلی کن 

عکس نفرست قرار نرو زنگ نزن پیام نده یکی دو هفته اینجوری باش 

نگو کجایی نگو چیکار می‌کنی مثل همیشه نباش سرد شو 

مطمعنم دق مرگ میشه بعدش اون میاد موس موس دنبالت 

همین انتقامت که گرفته شد کات کن 

باور کن بعد سرد شدن بازم باهاش گرم بگیری اون سرد میشه باهات 

💗