2777
2789

از ساعت ۱۱.۳۰ تا تا حدود ۷ غروب!

با درد وحشتناک.

بیماری‌ای که هنوز معلوم نیست چیه.

حتی نمی‌تونستم جلوی بچه‌هام جیغ نزنم از درد که نترسن.

خیلی بد بود. از درد بالا می‌آوردم و دختر کوچیکه‌م برای اولین بار بود که می‌دید یکی داره بالا میاره.

کسی هم نبود که بچه‌ها رو ببره تا منو در اون وضعیت نبینن.

با مسکّن‌های قوی الان دردم کم شده. تونستم راه برم. خودمو کمی مرتب کنم. برم دستشویی.

شب براشون خودم شامی رو که خیلی دوست داشتن آماده کردم که خوشحال شن. چون خیلی غم‌زده و مأیوس بودن هر سه.

خدایا هیچ کسی همچین دردی رو نکشه. خوشحالم که الان دیگه اون دردو ندارم. خدایا برای این لحظه هزاران بار تو رو شکر.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

ان شاالله که چیزی نبود و یه گرفتگی عضلانی بوده ولی خوب بهتره آزمایش بدید 

من تو هر تایپکی شرکت میکنم هدف فقط کمک کردنه .من خودم زن دارم دختر دارم و هیچوقت دنبال نوامیس کسی نه بودم و نه هستم چون میدونم تاوان داره این کارها . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز معلوم نیست عزیزم.

ان شالله که هر چی هست به سلامتی رفع بشه 

احتمال بارداری خارج رحمی هم هست اونم دردهای وحشتناکی داره

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

نه. زنگ زدیم اومد. ولی تا بیاد، بدترین صحنه‌ها رو بچه‌هام دیدن.

واااای خیلی بده ، بچه ها که ترسیدن  چکارشون کردی 

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛