2777
2789

از ساعت ۱۱.۳۰ تا تا حدود ۷ غروب!

با درد وحشتناک.

بیماری‌ای که هنوز معلوم نیست چیه.

حتی نمی‌تونستم جلوی بچه‌هام جیغ نزنم از درد که نترسن.

خیلی بد بود. از درد بالا می‌آوردم و دختر کوچیکه‌م برای اولین بار بود که می‌دید یکی داره بالا میاره.

کسی هم نبود که بچه‌ها رو ببره تا منو در اون وضعیت نبینن.

با مسکّن‌های قوی الان دردم کم شده. تونستم راه برم. خودمو کمی مرتب کنم. برم دستشویی.

شب براشون خودم شامی رو که خیلی دوست داشتن آماده کردم که خوشحال شن. چون خیلی غم‌زده و مأیوس بودن هر سه.

خدایا هیچ کسی همچین دردی رو نکشه. خوشحالم که الان دیگه اون دردو ندارم. خدایا برای این لحظه هزاران بار تو رو شکر.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

ان شاالله که چیزی نبود و یه گرفتگی عضلانی بوده ولی خوب بهتره آزمایش بدید 

من تو هر تایپکی شرکت میکنم هدف فقط کمک کردنه .من خودم زن دارم دختر دارم و هیچوقت دنبال نوامیس کسی نه بودم و نه هستم چون میدونم تاوان داره این کارها . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز معلوم نیست عزیزم.

ان شالله که هر چی هست به سلامتی رفع بشه 

احتمال بارداری خارج رحمی هم هست اونم دردهای وحشتناکی داره

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

نه. زنگ زدیم اومد. ولی تا بیاد، بدترین صحنه‌ها رو بچه‌هام دیدن.

واااای خیلی بده ، بچه ها که ترسیدن  چکارشون کردی 

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛