2777
2789

اگ مادرشوهرتون از ی شهر دیگه بیاد خونه شما هربار ب یه بهونه ای حالا خرید دکتررفتن دلتنگی هر بهونه ای بیاد کثلا ۱۰روز اینا بمونه باز دوسه رثز خونه خوشد بره شهر دیگه باز ب ی بهونه دیگه بیاد ۱۰روز دیگ بمونه  شوهرتونم‌خیلی راضی باشه البته ناراضیم باشه چاره ای نداشته باشه روش نشه ب مادرش بگه راضی نیستم میتونین کنار بیاین 

اخلاق شوهرتون خوب باشه مشکلی نباشه

ما‌درش هم‌مشکل خاصی نباشه چ رفتاری نشون میدین

جرات اعتراض ندارم خیلیییی شوهرم ناراحت میشه نمیدونم چ‌سیاستی ب خرج بدم

خونه دختراش که همون‌شهرن‌اصلا نره فقط خونه شما تنها رسما بیشتر سال بمونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم...چون درونگرام حتی شوهرمم زیاد خونه باشه تحملش سخته برام

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

مادر شوهر خودم خیلی خیلی بده هر جور ظلمی که فکر کنی بهم کرده اصلا تحمل ندارم ولی اگه مادر شوهرم خوب بود هیچ مشکلی نداشتم و خوشحال میشدم ولی مادر شوهر من ظالمه

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

نمیتونم

چیکار میکنیم 

چی‌ بگم ب شوهرم بهش میگم کاش گاهی بره خونه خواهرات ناراحت میشه میگ طفلک‌چ‌مزاحمتی داره  دذک‌نمیکنه من تنهایی خودم مینوام حتی اگ‌بهترین باشه

حتی وقتی میرم خونه فامیلاک باهام میاد

چیکار میکنیم چی‌ بگم ب شوهرم بهش میگم کاش گاهی بره خونه خواهرات ناراحت میشه میگ طفلک‌چ‌مزاحمتی داره ...

رک و پوست کنده بگو راحت نیستم 

بگو من مادر خودمم بخواد خیلی بمونه معذب میشم و راحت نیستم

بگو فقط دلم میخواد توی خونه با شوهرم راحت باشم