2777
2789
عنوان

صدای اضافه قلب نوزاد

174 بازدید | 30 پست

سلام دوستان من نوزادم ده روزشه نوار قلب موقع دنیا اومد گرفتن گفتن صدا اضافه داره امروزم بردمش دکتر گفت همچنان صدای اضافه میاد باید ببرم اکو قلب

حالم خرابه ازبس نگرانم همش گریم میگیره خدایی نکرده چیزیش نباشه چیکارکنم

بچه منم همین جوری بود گفتن سوراخ داره قلبش بعدیکسالگی بیااگه بسته نشده بودجراحی ولی اکثرابسته میشه یکسالگی بردم گفتن تموم شه دوتاازبچه های خاهرشوهرمم خوب شدن نگران نباش بسپاربه خداکه تااون نخوادچیزی نمیشه انشالله خدابچتوبرات نگه داره عزیزم منم خیلی گریه کردم اونروزاولی خداروشکرچیزی نشد

بوسه ی خداروی زخم های قلباتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی بچه ها صدا اضافه بدو تولد دارن احتمالا سوراخ بین دو دهلیز بسته نشده ، وقتی بچه بزرگ بشه کم کم ب ...

۳۸هفته و پنج روز آب دور بچه کم شده بود ختم بارداری دادم

بچه منم همین جوری بود گفتن سوراخ داره قلبش بعدیکسالگی بیااگه بسته نشده بودجراحی ولی اکثرابسته میشه ی ...

خداروشکر عزیزم بخدا ازبس داغونم شبا هی دم و دقیقه چکش میکنم خواب ندارم از استرس شیرم کم شده

نترس عزیز انشاالله که چیزی نباشه، داداش منم یه صدای سوم داشت یه سوراخ کوچیک توی قلبش بود به مرور زما ...

خداروشکر انشالله برادخترمنم مشکلی نباشه خیالم راحت بشه 

خداروشکر عزیزم بخدا ازبس داغونم شبا هی دم و دقیقه چکش میکنم خواب ندارم از استرس شیرم کم شده

نترس گلم به خدابسپار هیچی نمیشه دکترگفت نودونه درصدبسته میشه

بوسه ی خداروی زخم های قلباتون

خداروشکر انشالله برادخترمنم مشکلی نباشه خیالم راحت بشه

نگران نباش عزیز، ما هر سال داداشم می‌بردیم چکاپ با اینکه دیگه خوب شده بود، الان سال آخر دانشگاهه، وقتی گریه میکنه سریع آرومش کن کبود نشه