2777
2789
عنوان

صدای اضافه قلب نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش عزیز، ما هر سال داداشم می‌بردیم چکاپ با اینکه دیگه خوب شده بود، الان سال آخر دانشگاهه، وق ...

اینقدر بچه آرومیه خداروشکر تاگریه میکنه بهش شیر میدم آروم میشه حمام ک میبریمش فقط بدنش قرمزمیشه

درمانگاه میبردین یا متخصص هزینتون چقدر میشد؟

وای متخصص ولی خیلی هزینش بالا بود

خدا لعنتشون نکنه 🥲🥲همشو بابام میداد بیچاره

هربار دوتومن میدادم

دوتااخری که نزدیک ۳ و نیم شد

اینقدر بچه آرومیه خداروشکر تاگریه میکنه بهش شیر میدم آروم میشه حمام ک میبریمش فقط بدنش قرمزمیشه

الحمدلله، اشکال نداره طبیعیه همه بچه ها قرمز میشن به خاطر دمای آبه پوستشان نازکه یه ذره هم تقلا کنن اینجوری میشه، خدا حفظش کنه 

انشالله ک چیزیش نباشه ممنون بابت انرژی مثبت

نه دورت بگردم

سالم سالمه

هیچیش نیست

بهت قول میدم

من هرروز سفره صلوات میندازم

دعا میکنم براش

اصن نگران نباش

دعا کن منم حضانت دخترمو بگیرم و بچم ثانیه ای ازم دور نباشه🤍

وای متخصص ولی خیلی هزینش بالا بودخدا لعنتشون نکنه 🥲🥲همشو بابام میداد بیچارههربار دوتومن میدادمدوتا ...

خیلی هزینه زیاده نگرانی هم ی طرف اخرین بار کی بردین برا اکو 

نه دورت بگردمسالم سالمههیچیش نیستبهت قول میدممن هرروز سفره صلوات میندازمدعا میکنم براشاصن نگران نباش ...

خیلی ممنونم❣️❣️

انشالله عزیزم حضانت دخترون بگیرین واقعا دختر مادر میخواد بالاسرش باشه بچه ها بیشتر وابسته مادر هستن و مادر بیشتر مراقبت میکنه دلسوزبچشه

خیلی ممنونم❣️❣️انشالله عزیزم حضانت دخترون بگیرین واقعا دختر مادر میخواد بالاسرش باشه بچه ها بیشتر وا ...

دقیقا

اونم پدری که میخواست بچمو بفروشه و تاالان به خود سیدالشهدا قسم هزارتومن خرج بچه رو نداده

خدا شرمندش کنه الهی جلو عالم و ادم

همونجور که منو شرمنده همه کرده

دقیقااونم پدری که میخواست بچمو بفروشه و تاالان به خود سیدالشهدا قسم هزارتومن خرج بچه رو ندادهخدا شرم ...

وای چ پدر بی رحمی چطور دلش می اومده همچین فکری کنه انشالله عزیزم سایت مستدام بالا سربچه ات

وای چ پدر بی رحمی چطور دلش می اومده همچین فکری کنه انشالله عزیزم سایت مستدام بالا سربچه ات

پدر نیست که..فقط اسمش پدره

قربونت برم،بچه شیر میدی توروخدا دعا کن برام حضانتشو بگیرم.