2777
2789
عنوان

خانم عدم تمکین کنه مرد چیکار میتونه بکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2284 بازدید | 57 پست
عزیزم از اول هم خیانت کار بود یا بی توجهی تو رو دید اینطور شد ؟

خب حتی من بی توجه بوده باشم طلاقم بده چرا هم خودشو عذاب میده هم منو.و واس رابطه التماس میکنه برام تعجبه منو میخواد چیکار این وسط من زاپاس کسی نیسم بهش نرسید بیاد سراغم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از هوش مصنوعی برات پرسیدمدر صورت عدم تمکین زن، یا همان «نشوز»، عواقب حقوقی و مالی متعددی برای او به ...

دارایی ک نداره زن دومم واقعن از خدامه بگیره من خلاص شم از دستش.

دوماه بعد ازدواج شروع کرد

ببین یه مدت برعکس رفتار کن تو خوب باش زن گرفته رابطه داشته باشه خواهر برادر که نیستید 

ببین نتیجه چی میشه مطمئن باش تغییر می‌کنه وقتی هیچ رابطه ای نمیزاری با تو داشته باشه معلومه خودش رو از جای دیگه تامین میکنه

عزیزم بخون پستتو میگی بهش میگم از مردا متنفرم حالم بهم میخوره .باید بگی بخاطر خیانتاش نمیخوام نزدیکم ...

بخاطر تهمتاش میگم ک بدونه بعدشم متنفرم زوری ک نمیتونم بگم دوسدارم

ببین یه مدت برعکس رفتار کن تو خوب باش زن گرفته رابطه داشته باشه خواهر برادر که نیستید ببین نتیجه چی ...

ببین شما فک میکنی من از اولین روز این طور بودم اون روزا ک روزی چن بار باهاش بود باز خیانت کرد پس دیگ فرقی نمیکنه چ من باهاش اوکی باشم چ ن.درهرصورت خیانت میکنه وقتی دلم نمیخواد چجوری بزور برم سمتش.من وسواسم دارم هربار رابطه برام خوده مرگه تا چن ساعت باید بشور بساب داشته باشم یک ساعت بمونم حموم.عشقیم ک درکار نیس.اذیتم

ضمنا همسرت میتونه برات حکم خانه نشین شدن بگیره که دیگه اجازه خروج از خونشو نداری

همین الانم خونه نشینم عزیز ی خونه مادرمه اونم باید با التماسو خواهش بزاره ک برم

ببین شما فک میکنی من از اولین روز این طور بودم اون روزا ک روزی چن بار باهاش بود باز خیانت کرد پس دیگ ...

آدم خیانت ببینه دلسرد میشه کلا حق داری متاسفانه طرف به نظرم حتی اگه بگه اصلاح شدم باز تکرار میکنه چون عادت کرده و گناه نمیدونه

ببین یه مدت برعکس رفتار کن تو خوب باش زن گرفته رابطه داشته باشه خواهر برادر که نیستید ببین نتیجه چی ...

دیگ کشش ندارم واقعن هم خیانت هم کتک کاری هم بی پولی خستم بهش میگم با چ رویی از من رابطه میخوای.میگ لابد با کسی هستی.مگ میشه ی زن از رابطه بدش بیاد 

دیگ کشش ندارم واقعن هم خیانت هم کتک کاری هم بی پولی خستم بهش میگم با چ رویی از من رابطه میخوای.میگ ل ...

انشاالله که خدا کمکت کنه تا اونجا که میتونی بساز دنیای بعد طلاق و تنهایی زیاد جالب نیست