2777
2789
عنوان

خانم عدم تمکین کنه مرد چیکار میتونه بکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2284 بازدید | 57 پست
خودم بخاطرش ناراحتم دختر من مرده ب دنیا امد کاش همون موقع دیگ قلبش برنمیگشت

خدا برات حفظش کنه برات یکم صبر کن تا بزرگتر شه، از زندگیت بنداز بیرون مرتیکه رو انشالله تا اون موقع خدا شرشو از سرت کم کنه. خدارو چه دیدی شاید رفت یکی مثل خودشو پیدا کرد دست از سرت برداشت خودش شرایط جدایی رو فراهم کرد. 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر چیزی فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه از مردها متنفرید پس چرا ازدواج کردید؟

به نظرتون اونیکه از اول از مردا بدش بیاد مرض داره ازدواج کنه. اصلافکر کردین شاید اون مرد باعث شده همچین حسی به خانمش دست بده مثلا مثل شوهر استارتر نه سال خیانت کنه و معلوم نیست چندتا مرض تو جونش داره. 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر چیزی فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. 

یک فکر درست ب زندگیت بگیر 

روانشناس برو 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

شاید به خاطر وسواست رابطه خودت و همسرت ب مشکل خورده .. 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
اولن ک زود قضاوت کردی من متنفر نبودم متنفر شدم بخاطر خیانتای مکرر و کتک کاریاش.اون ی حروم زادس بنده ...

به نظرم بهتره موقعی که دست بلند کرده ، بری دادگاه مخصوصا که گفتی از گوشت خون اومده پیش کلانتری و وکیل اینا می رفتی چون خودشون راهنمایی می کنن حتی شاید به نفع تو رای بدن یا حداقل شاید بتونی نصف مال و اموالش رو به نام خودت بزنی

به نظرم بهتره موقعی که دست بلند کرده ، بری دادگاه مخصوصا که گفتی از گوشت خون اومده پیش کلانتری و وکی ...

هزاران بار این اتفاق افتاده وقتی قرار نیس طلاق بگیرم چرا ابرو ریزی راه بندازم بعدشم گور نداره کفن داشته باشه کدوم اموال

هزاران بار این اتفاق افتاده وقتی قرار نیس طلاق بگیرم چرا ابرو ریزی راه بندازم بعدشم گور نداره کفن دا ...

از خودش خونه اینا نداره ؟ چون همچین اتفاقایی رو از نزدیک دیدم گفتم ،، به هر حال زندگی با همچین آدمی برای بچه هم تاثیر بدی داره

که مثلا اگه یه وقت کتک زد بری دادگاه شکایت کنی و اون موقع احتمالا قسمتی از اموال بهت تعلق میگیره

گور نداره کفن داشته باشه.برا کسی ک قصد طلاق نداره چرا باید ابرو ریزی راه بندازه