2777
2789

من هیچ جوره دلم نمیخواد با شوهرم باشم برا همین شروع کرده ب اذیت و کتک کاری و تهدید ک میگ شکایت میکنم فلان و بیسار.امروزم کتکم زد گوشم خون امد

تو هم تهدید کن میری پزشک قانونی 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهم تهمت خیانتم میزنه هرچی میگم از مردا و رابطه متنفرم فک میکنه من دارم خیانت میکنم

کاش می‌دونستی متنفر هستی ازدواج نمی‌کردی اون بنده خدا رو هم بدبخت نمی‌کردی میزاشتی یه زندگی با عشق رو کنار کس دیگری تجربه کنه نه تو اذیت میشدی نه اون به نظرم دکتر برو مشکل سرد مزاجی داری

کاش می‌دونستی متنفر هستی ازدواج نمی‌کردی اون بنده خدا رو هم بدبخت نمی‌کردی میزاشتی یه زندگی با عشق ر ...

اولن ک زود قضاوت کردی من متنفر نبودم متنفر شدم بخاطر خیانتای مکرر و کتک کاریاش.اون ی حروم زادس بنده خدا چیه مردی ک هروز بغل یکیه لایق عشق نیس.ب یجایی رسونده از رابطع متنفرشدم از مردام همین طور

از هوش مصنوعی برات پرسیدم

در صورت عدم تمکین زن، یا همان «نشوز»، عواقب حقوقی و مالی متعددی برای او به همراه دارد. این عواقب شامل محرومیت از نفقه، احتمال از دست دادن نصف دارایی در صورت طلاق و امکان ازدواج مجدد مرد بدون نیاز به اجازه او است

چی گفتم مگ میگم ک بخاطر خیانتاش متنفرم

عزیزم بخون پستتو میگی بهش میگم از مردا متنفرم حالم بهم میخوره .باید بگی بخاطر خیانتاش نمیخوام نزدیکمم بشه خیلی متفاوته کلمات