2777
2789
عنوان

خانم عدم تمکین کنه مرد چیکار میتونه بکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2284 بازدید | 57 پست
همین الانم خونه نشینم عزیز ی خونه مادرمه اونم باید با التماسو خواهش بزاره ک برم

چرا جدا نمیشی؟

اینکه زندگی نشد همش عذابه. به فرض باهاش رابطه داشته باشی پس فردا هزار مرض دورازجونت بگیری خوبه؟حتی اگه بچه داری بازم به جدایی فکر کن بخدا این زندگی نیست. 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر چیزی فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله که خدا کمکت کنه تا اونجا که میتونی بساز دنیای بعد طلاق و تنهایی زیاد جالب نیست

حداقلش کسی زورت نمیکنه کتکت نمیزنه تو حسرت ی مانتو نمیمونه ابروت جلو درو همسایه نمیره.من تا الانم بخاطر همین چیزا موندم.کشورم باعثشه ک زن جداشده منفور باشه و هیچجا جایی براش نباشه.کشورای دیگ ب زن مجرد خونه و کار میدن

اره میگم نمیخوام ایدزو هپاتیتو زیگیل بگیرم بهش برمیخوره

میدونه به خاطر خیانتاش اینجوری شدی؟

اگه هرروز با یکیه چطور از شما میخواد؟ 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر چیزی فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. 

چرا جدا نمیشی؟اینکه زندگی نشد همش عذابه. به فرض باهاش رابطه داشته باشی پس فردا هزار مرض دورازجونت بگ ...

بفکر جداییم ولی خانوادم نمیزارن بچمو بردارم میگن بده بخودش من چجپری دختر بچه طفل معصومو بسپرم ب دست ی شیطان ک ب خواهرزاده خودش رحم نکرد.یا ببره هروز کتکش بزنه.حتی اگ ببرمش تا یچیز شه بره از خانوادم شکایت کنه ی نسناسیه ی حروم لقمه ای من میشناسم یا لج کنه طلاق نده حتی شده میاد رو صورتم اسید میپاشه

میدونه به خاطر خیانتاش اینجوری شدی؟اگه هرروز با یکیه چطور از شما میخواد؟

اره بهش میگم میگ تو مریضی شکاکی من با کسی نیسم.ولی میدونم ک هس.چون هندل کردنش برا مردا راحته ی مرد میتونه در روز با چن نفر رابطه داشته باشه

بفکر جداییم ولی خانوادم نمیزارن بچمو بردارم میگن بده بخودش من چجپری دختر بچه طفل معصومو بسپرم ب دست ...

خدا کمکت کنه واقعاً ناراحت شدم برات. 

اگه جداشی میتونی سرکار بری؟

دخترت چند سالشه ؟شوهرت دخترتو دوست داره ؟

خدا کمکت کنه واقعاً ناراحت شدم برات. اگه جداشی میتونی سرکار بری؟دخترت چند سالشه ؟شوهرت دخترتو دوست د ...

اره چرا حاضرم برم سرکار ولی تو خونه این حییون نمونم پیر شدم موهام سفید شده تو سی سالگی.دخترم پنج سالشه دوسش داره ولی من هیچ جوره نمیتونم بچمو بدم دست این حییوون

اره چرا حاضرم برم سرکار ولی تو خونه این حییون نمونم پیر شدم موهام سفید شده تو سی سالگی.دخترم پنج سال ...

نه نده ولی میتونی پیش خودت نگهش داری، ولی باید یکی باشه ازش نگه داری کنه چون کوچیکه که میگی خانوادت نگهش نمیدارن. 

منظورم این بود خانوادت کمک کنن یه خونه مستقل بگیری کار کنی با دخترت زندگی کنی. امیدوارم خدا برات حل کنه این مسئله رو واقعاً مضخرفترین قانونارو داریم تو این مملکت، بیچاره زنایی که اهل زندگی و سالمن قربانین اکثراً 

نه نده ولی میتونی پیش خودت نگهش داری، ولی باید یکی باشه ازش نگه داری کنه چون کوچیکه که میگی خانوادت ...

ن مستقل ک خانوادم نمیزارن من منتظرم دخترم یکم بزرگ شه.حداقل بتونه از خودش دفاع کنه بعد جداشم.دعا کن شوهرم بمیره تنها راه نجاتم همینه.امروز منو از خونه انداخت بیرون دخترمو کسون کشون با کتک بردم😑حالم خیلی داغونه

ن مستقل ک خانوادم نمیزارن من منتظرم دخترم یکم بزرگ شه.حداقل بتونه از خودش دفاع کنه بعد جداشم.دعا کن ...

کی دخترتو برد ؟کجابرد؟

الهی عزیزم خیلی کوچولوعه استرس میگیره بچه ،چقدر نامرده. خدا هر جور بلده از شرش نجاتتون بده خودت و دخترت رو. 

کی دخترتو برد ؟کجابرد؟الهی عزیزم خیلی کوچولوعه استرس میگیره بچه ،چقدر نامرده. خدا هر جور بلده از شرش ...

خودم بردم خونه مامانم بزور بردمش تو کوچه هلش دادم خورد زمین دعا کن شوهرم بمیره 

خودم بردم خونه مامانم بزور بردمش تو کوچه هلش دادم خورد زمین دعا کن شوهرم بمیره

عزیزززم توروخدا هرچقدرم از دست شوهرت عصبی و ناراحت میشی با اون طفل معصوم بدرفتاری نکن اون خیلی بیگناهه دلم کباب شد براش، بچه ها همینجوری از دعوا پدر مادر ضربه میخورن مخصوصا کتک خوردن مادرشون خیلی بهشون استرس میده، درکت میکنم ولی شما سعی کن بیشتر بهش محبت کنی. 

عزیزززم توروخدا هرچقدرم از دست شوهرت عصبی و ناراحت میشی با اون طفل معصوم بدرفتاری نکن اون خیلی بیگنا ...

خودم بخاطرش ناراحتم دختر من مرده ب دنیا امد کاش همون موقع دیگ قلبش برنمیگشت