2777
2789

خیلی دلم میخواست شخصیت اصلی اکسم رو بدونم چطوریع چون چیزی پیش من ک بروز نمیداد و همیشه سعی داشت بگه پاک ترین پسر دنیاست🫤😂

یه پیج فیک زدم فقط فالوش کردم له یه صاعت نرسید پیام داد و گفت آشنا بشیم منم باهاش آشنا شدم مثلااا خلاصه یه جوری وانمود کردم که انگار خیلی اوضاعم خرابه و بعد اونم لو داد همچیو 

و فهمیدم اهل برنامه و مشروب و رابطه جنسی و... داشته 

اوووف کثیف عنتر فقط دوتا بال بهش میدادم پرواز میکرد فک میکنه قرارع باهاش باشمو هی اصرار دارع کی میای بریم باغمون😐🫤😂

اینارو گفتم که هیچوقت به هیچ پسری اعماد صد نداشته باشین این پسری که من ازش حرف کشیدم خودشو پاکترین و مظلوم ترین پیش من نشون میداد هعیییی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر که بالاخره شناختیش چقد بدم میاد از این جور آدما که ادعای پاکی دارن

مثلا با پیج فیکم سعی داره بگه خیلی اوپن ولی با من چون میدونست اهل این برنامه ها نیستم مثلا غیرتی و چمیدونم تعصبی برخورد میکرد 

فک کن یک نفر چقدررر داغونه که گول یه پیج فیکو خوردع 

مثلا با پیج فیکم سعی داره بگه خیلی اوپن ولی با من چون میدونست اهل این برنامه ها نیستم مثلا غیرتی و چ ...

دکمشو بزن خاک تو سرش پسره هول خوشم میاد دست این جور آدما رو میشه 

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

زدممم فقط خواستم روی کثیفشو ببینم که هیچوقت فیلم یاد هندستون نکنه

امیدوارم یکی مثل خودش قسمتش شه دلم برای خودمون میسوزه که مثلا دختره به خاطر یه پسر این مدلی تا مرز خودکشی هم میره چقد خوشحال شدم برات که شناختیش و بیشتر از این وقتت رو حرومش نکردی

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه